SNS Čačak: Obradović se vraća na stare staze lidera u lažima

5
312

ČAČAK – Gradski odbor SNS u Čačku oglasio se povodom saopštenja Dveri u kojem tvrde da su naprednjaci u Čačku i Moravičkom okrugu organizovali “300 lažnih glasača da pomognu Milu Đukanoviću“.

Saopštenje SNS prenosimo u celosti:

Bolest kojoj nema leka, ali se na sreću ne širi i ne prenosi. Ostaje u glavama i mišjim rupama, iz kojih se povremeno, željan pažnje i medijskog prostora, sam i ostavljen, oglasi propali samozvani „lider“ opozicije Boško Obradović.

Persona koja je do skora, dok je sedela u Beogradu i igrala u kolu „Prvi do Dragana“, blatila sve što urade Vlada i predsednik Srbije, vraća se na stare, njemu dobro poznate staze, lidera u lažima.

Najuren je od gazde, zamenjen novim poltronom, čije kafanske snimke i najgore uvrede upućene Vuku Jeremiću i saradnicima, slušamo ovih dana.

Šef dverjanske UDBE, OZNE, DVERILIKSA… prema izmišljenom insajderskom izvoru, obaveštava javnost o nekakvih 300 „spartanaca“ iz Moravičkog okruga, koji bi navodno, trebalo da odu na glasanje u Crnu Goru i podrže nekoga na izborima, a sve to protiv srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve. Ozbiljna bolest i potpuna laž.

Lider udruženja građana, koji nije smeo da izađe na izbore i da se izmeri sa političkom konkurencijom, da pokaže šta zna i šta može, da bar nešto konkretno obeća, iako mu više ni najbliži saradnici, a kamoli birači i građani Čačka, ne veruju, još uvek nije svestan da se za vlast bori radom i rezultatima, a ne lažima i izmišljotinama.

Predsednik Republike i Vlada Srbije, svakodnevno stvaraju uslove za stabilnu budućnost naše države i čitavog regiona.

Srbija će uz podršku Srpske pravoslavne crkve, formirati Specijalni tim za zaštitu svetinja srpske i hrišćanske duhovne baštine, na prostorima na kojima živi srpski narod. Svuda gde su naše svetinje ugrožene fizički, pravno i po pitanju identiteta, nastanka i porekla.

Srbija se neće mešati u izborne procese ni jedne druge države, a prethodni izbori kod nas su jasno, kao nijedni do sada, pokazali, kome su građani Srbije dali podršku, da ih sigurno vodi napred u narednim godinama i decenijama.

Informativna služba GO SNS Čačak

Prethodni članakVučić i opozicija: Bitka za Beograd
Sledeći članakPovećan broj kovid pacijenata u čačanskoj bolnici

5 KOMENTARA

    • Evo javljaju se iz informativne službe Dveri. Samo recite, profesionalni filosofi i svirači iz Dveri, šta to u tekstu nije tačno? Skoro dve godine ste prorokovali (kao baba Vanga) svim strankama, osim vaše, kraj a ipak se vama to dogodilo. Plovite ka smetlištu politike.

  1. Napisano za cistu desetki.Boskic bivsi d..e zatvarač Folija uskoro odlazi na političko smetlište gde su odavno radikali,mnoge demokratske opcije i mnogo onih koji su politiku gradili na Lazina.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here