SNS Čačak: Opozicija doživela fijasko u Preljini

11
1385

ČAČAK – Gradski odbor SNS u Čačku oglasio se saopštenjem povodom jučerašnje blokade puta u Preljini.

Prenosimo ga u celosti:

Na politički organizovanoj blokadi Ibarske magistrale, iniciranom od nove-stare koalicije Nove Srbije i Dveri, kao i nekoliki bivših naprednjaka, sada aktivista Jeremićeve stranke, pojavilo se tek nekoliko desetina građana i to mahom iz okolnih opština.

Zabrinuti građani i samozvani ekolozi povukli su se sa blokada nakon što je predsednik Aleksandar Vučić održao reč i Skupštini vratio Zakon o eksproprijaciji i inicirao izmene Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi. Ipak, manja grupica političkih aktivista nastavlja da teroriše ljude i uskraćuje im pravo na slobodu kretanja. Građani su prepoznali da tzv. „protest“, sada vode članovi propalih stranaka, koji samo gledaju kako da iskoriste nedovoljno informisane ljude u nastojanju da uz pomoć ulice ponovo dođu na vlast.

Ovim putem apelujemo na sve opozicione aktiviste da odustanu od blokada puteva, prestanu sa besomučnim maltretiranjem učesnika u saobraćaju i omoguće svim građanima slobodu kretanja. Svoje političke stavove i programe mogu slobodno promovisati na mestima koja su predviđena za političku kampanju i taj vid aktivnosti, što svakako nisu važne I frekventne saobraćajnice u Srbiji.

Prethodni članakU slavu patrijarha Pavla, a za naše dobro
Sledeći članakJedan smrtni ishod na kovid odeljenju, devet pacijenata u teškom stanju

11 KOMENTARA

  1. Kako si jadan botu Vidimo se… Pa ko vlada naravno zuti olos i neradnici a ti vredjas postene gradjane botino…a kada vadate matorace i sendvicare po Srbiji da prave kao podrsku vodji tada autobusima ne maltretirate gradjane???? Bolje pogledaj PRODAJES MI DEDOVINU nego sto blejis opijen pinkom…

  2. Jok vi ćete da jašete,jašete sve redom a kada neko, nešto kaže odmah ga kao žulja. More ništa nikoga ne žulja. Nego raspojasalli ste se. Prilično.. Samo ste glasni. Bez pokrića. Ne vredite, neko reče, ni lule duvana.

    • Žulja, žulja. Posle onog Milunovog i Maksovog nastupa, Vučić im se p….. po njima. Ko još svhata ozbiljno njihova saopštenja i odluke. Setimo se saopštenja u vezi Stefanovića a on još uvek ministar. Prpa, bato.

    • Je li se to obraćate Milunu, Bojoviću, Petkoviću, Miliću, Đokovićki, Maksu, Mijailoviću, Trnavcu… Svi vladali sa žutima pa preleteli.

    • Evo Vucicevih botova koji kazu da su poljoprivrednici neradnici a oni i njihov lider Aca je vredan, Aca Vucic je toliko vredan da se jedino politikom bavio 30 godina zivi na grbaci naroda on i njegova cela familija, a narod iz godine u godinu teze !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here