SNS Čačak: Opozicija pokazala šta čeka naprednjake kada dođe na vlast

3
331

ČAČAK – Gradska organizacija SNS u Čačku oglasila se povodom protesta građana koji je u Beogradu održan u subotu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Da organizatori protesta „1 od 5 miliona“ nemaju ama baš nikakvu jasnu ideju, poruku, plan, program… osim puke želje da aktuelnom rukovodstvu Srbije po svaku cenu „vide leđa“, jasno je od samog početka takozvanih građanskih šetnji. Iz tog opšteg sivila polako počinju da se kristališu prave namere „ljudi iz senke“, koji stoje iza tobože spontanog okupljanja naroda i naslućuju prave namere, a to je nasilna i nedemokratska promena vlasti u našoj zemlji. Na svako pominjanje bilo kakve druge, legalne i legitimne mogućnosti za to, poput raspisivanja izbora, srpska opozicija skače kao oparena, jer su svesni da bi izjašnjavanje naroda o tome šta misli o njima sa jedne i Aleksandru Vučuću i SNS sa druge strane za njih značilo novi fijasko. Koliko u svim tim „akcijama“ uticaja ima i strani faktor, ma ko on bio, videće se vrlo brzo.

Tako su se, pored sada već uobičajenih pretnji i uvreda putem društvenih mreža svakome ko misli drugačije od njih, na poslednjem protestu u Beogradu pojavila i vešala, kao jasna poruka šta očekuje svakog istaknutog naprednjaka kada „oni“ dođu na vlast. Interesantno je da se niko od organizatora i učesnika ovog skupa nije oglasio, osudio ili se bar ogradio od ovog bezumnog čina, što jasno govori da se i oni sa time slažu, makar i prećutno. Pored toga, ne preza se ni od pretnji porodicama najužeg državnog vrha, pre svih Aleksandra Vučića.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak još jednom javno i nedvosmisleno pruža punu podršku predsedniku Vučići i njegovim najbližim saradnicima u borbi za što bolju, uspešniju i prosperitetniju Srbiju, uz poruku da nas pretnje, uvrede i besmislene prozivke neće uplašiti i pokolebati da se dostojanstveno i hrabro borimo za dobrobit našeg naroda i države.

U osvrtu na govor predsednika Demokratske stranke Zorana Lutovca povodom 29 godina od obnove rada te političke organizacije, samo treba podsetiti da je upravo dolaskom na vlast SNS 2012. godine zaustavljen sunovrat srpske privrede i ekonomije, urušavanje unutrašnje, a posebno spoljne politike, uveden red u mnogim oblastima, a najveći problem je i dalje ostalo pravosuđe, kao reklikt vlasti DS-a. Sasvim je jasno da se država vodi iz jednog centra, institucionalno, a ne kao u doba „žutih“ iz brojnih skrivenih, interesnih i zakulisnih centara moći. Verovatno aludirajući na slučaj paljenja automobila i kuće novinara Milana Jovanovića iz Grocke, Lutovac je zaboravio ili namerno prenebregao činjenicu da su počinioci i nalogodavci tog gnusnog dela uhapšeni i privredeni pravdi, da pojedince nije zaštitila partijska knjižica vladajuće stranke, u isto vreme (namerno) zaboravljajući da su u vreme vlasti Demokratske stranke takođe stradali i napadani novinari, ali da akteri tih radnji do danas nisu otkriveni.

Informativna služba SNS Čačak

Prethodni članakMađarski državni folklorni ansambl nastupa u Kulturnom centru Gornjeg Milanovca
Sledeći članakPromocija romana “Oči“ Jelene Ćuslović večeras u Domu kulture

3 KOMENTARA

  1. Ja nikad neću zaboraviti kako su Tadić i demokrate ubedjivale narod da su se gardisti poubijali sami na straži, da su pucali jedan u drugog. Mislim da je najveća greška napravljena sto su naprednjaci formirali vlast 2012. Trebalo je ostaviti demokrate još dve godine i skinuti ih sa grbače ovog jadnog naroda jednom za svagda a tek onda uspostaviti narodnu vlast oličenu u sns

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here