SNS Čačak: Pravljenje spiskova građana koji idu na skupove SNS-a, očajnički vid pritiska

1
636

ČAČAK – Gradska organizacija SNS oglasila se povodom reakcija na veliki skup ove stranke koji je zakazan za petak 19. april.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Kako bi sprečili bilo kakve manipulacije i dezinformacije građana, ovom prilikom još jednom naglašavamo da će u petak apsolutno sve institucije, javne službe, Opšta bolnica, Dom zdravlja, škole, vrtići, pošte kao i gradski prevoz raditi normalno i da građanima neće biti uskraćena bilo koja javna usluga.

Pretnje pravljenjem spiskova građana koji idu na skupove SNS-a, predstavljaju očajnički vid pritiska na slobodu političkog opredeljenja i aktivizma. Konstantnim uvredama i etiketiranjem ljudi, opozicija pokušava da zastraši građane koji podržavaju predsednika Srbije. Njihov cilj je da svaki građanin koji bi poželeo da bude deo naše stranke, pre nego što se bilo kako eksponira, bude svestan da će biti nazvan botom, sendvičarem, prodanom dušom, zaostalim i nazadnim, da bude svestan da će se njegovo ime i njegova porodica razvlačiti po društvenim mrežama i opozicionim portalima.

Na ovaj bolestan način opozicija želi da građani ipak odustanu od bilo kakvog aktivizma, kako gore pomenute neprijatnosti ne bi doživeli. Posebno ako je u pitanju žena, pre nego što bi donela odluku da bude deo politike, ta žena bi morala da bude spremna da joj bolesnici sa anonimnih profila na društvenim mrežama i portalima montiraju ljubavne afere i stavljaju joj prefiks lake žene.

Članovi Srpske napredne stranke izloženi su godinama najgoroj vrsti progona i maltretiranja, od strane grupe frustriranih i iskompelksiranih pojedinaca, koji pre podne mrze sebe, a posle podne ceo svet. Njihova mržnja dobija patološke oblike i zaslužuje ozbiljno i temeljno posmatranje od strane stručnih lica. Sledeći koji oseća svu zlobu i ekstremizam ove grupacije je Bora Đordević, koji je u očima umišljene elite za kratko vreme prošao put od super kul lika, do bota i sendvičara koji peva na skupu SNS-a.

Obeležavanje građana i pravljenje spiskova predstavlja samo pečat koji je literatura Dimitrija Ljotića ostavila na tada mladog Boškića i njegovu ranu mladost. Da je Boškić opsednut spiskovima govore i događaji iz 2015. i 2016. godine kada je pretio da će objaviti spiskove odbornika koji nisu podržali njegovu inicijativu za promenom vlasti. Možemo dodati i nedavne spiskove za lustraciju političkih protvnika. Rečenica „šta ćeš ti da radiš kad se ovo sve završi“ poruka je koju članovi SNS-a slušaju svakog dana. Hvala svima njima, jer su dovoljno hrabri i odlučni da se ne plaše pomahnitalih bestidnika i da im se suprostave na svakom mestu. Zbog toga će poruka koju će im pristojna i normalna Srbija poslati u petak biti nikad jača i odlučnija.

Povereništvo GrO SNS Čačak

Prethodni članakPočelo asfaltiranje puta od Guče do Goračića
Sledeći članakJuniori Mladosti na F8 prvenstva Srbije: Rasterećeno do iznenađenja

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here