SOČ poziva članove i sugrađane da pomognu Luki Rakonjcu i da učestvuju u litiji gradskim ulicama

4
277

ČAČAK – Sindikat obrazovanja Čačak pozvao je sve članove i sugrađane da 8, 9. i 10. januara na platou ispred Doma kulture u Čačku podrže akciju skupljanja novca za obolelog učenika Tehničke škole Luku Rakonjca, kome je hitno potrebno 5.000 evra za lečenje i boravak u Moskvi.

Svi koji žele novac mogu uplatiti na dinarski račun kod Komercijalne banke br. 205-9011007298107-75, ili kupovinom simboličnog poklona povodom novogodišnjih i božićnih praznika na humanitarnoj prodaji ispred Doma kulture.

Ovaj sindikat pozvao je i sve članove i ostale zaposlene u školama na teritoriji Čačka da se pridruže pozivu crkve i da u sredu 8. januara u 17:45 časova u Hramu Svetog Vaznesenja u Čačku prisustvuju molebanu, a nakon liturgije učestvuju i u litiji gradskim ulicama, povodom, kako navode, “podrške srpskom narodu u Crnoj Gori u borbi za očuvanje svetinja Srpske pravoslavne crkve“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVladimir Lučić, trener KK Sloboda: Daćemo sve od sebe da se plasiramo u ABA2
Sledeći članakMilić: Kasnimo sa izgradnjom fiskulturne sale u Donjoj Trepči, nemamo dovoljno radnika

4 KOMENTARA

  1. Šta prosvetni radnici imaju da pozivaju na bilo kakve crkvene manifestacije. Crkva je odvojena od države, koliko ja znam. A prosveta je u državnoj službi. Žalosno je ko nam vaspitava decu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here