“SportAnalytik“ prvi put u Čačku, otkrijte za koji sport je predodređeno vaše dete

0
509

ČAČAK – Zanimljiv sportski događaj “SportAnalytik“ održaće se prvi put u Čačku. Reč je o savremenom metodu kojim se utvrđuje za koji sport deca imaju najviše predispozicija.

Deca će biti testirana 15. juna od 10 do 13 sati u sportskoj dvorani “Mladost“ u Atenici (Plava Hala).

“SportAnalytik“ je specijalno dizajniran program rasprostranjen širom sveta koji omogućava deci da otkriju svoje fizičke potencijale, zavole sport i pronađu pravi sport za sebe! Program je razvijen u saradnji sa Karlovim Univerzitetom u Pragu i namenjen je deci uzrasta od 5 do 16 godina.

Do sada je u programu učestvovalo preko dva miliona dece u više od 20 zemalja širom sveta (SAD, Nemačka, Holandija, Švedska, Austrija, Španija, Švajcarska, Rusija, Češka, Australija, Izrael…).

“SportAnalytik“ program podrazumeva specijalno dizajniranu bateriju motoričkih testova za identifikaciju fizičkih sposobnosti dece. Deca učestvuju u devet sportskih testova, koji otkrivaju njihove sportske sklonosti i sposobnosti kao što su: koordinacija, brzina, snaga, izdržljivost i taktičke sposobnosti.

Po završetku testiranja kompjuterski program izdaje kompletan izveštaj o talentovanosti deteta i njegovim fizičkim sposobnostima, kao i gde se dete nalazi u odnosu na rezultate dece istog uzrasta i pola širom sveta i na osnovu tih informacija preporuku za odgovarajući sport.

Svi zainteresovani mogu se registrovati preko oficijalnog sajta, pozivom na broj ili putem društvenih mreža:
http://www.sportanalytik.rs/
064/5344654 Borko Katanić
FB stranica: @SportAnalytikSrbija
Instagram: SportAnalytik Srbija

 

Prethodni članakPrijem kod gradonačelnika za zlatne dečake iz Sežane: Među vama su novi Mišovići, Kićanovići, Marinovići… (FOTO)
Sledeći članakZatvoreni bazen gradiće se na lokaciji rasadnika Instituta za voćarstvo preko puta Tehničke škole

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here