Spuštena zavesa na moto sezonu, Čačani veoma uspešni

0
369

ČAČAK – U nedelju je u objektu „Love house“ u Beogradu spuštena zavesa na ovogodišnju moto sezonu, svečanom dodelom proglašenja šampiona u moto sportu za 2023. godinu.

Kao i prethodnih sezona i u ovoj godini, takmičari iz Čačka ponovo su ostvarili velike uspehe i osvojili nagrade u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Vozači iz MK „Tanasko Rajić“, Termorad AMSK „Čačak“ i WRR „Čačak“ su svojim uspesima na pravi način promovisali svoj klub i naš grad.

U disciplini moto kros u klasi MX85 mladi Vuk Ćajić iz MK „Tanasko Rajić“ osvojio je šampionsku titulu u Otvorenom šampionatu Srbije, dok je u šampionatu Alpe Adria zauzeo drugo mesto, a u balkanskom šampionatu treće mesto. Vuk Drmanac iz istog kluba, takođe je osvojio vicešampionsku titulu u klasi MX2, dok su Nikola Milojković u klasi MX125 i Nenad Petrović u klasi MX osvojili treće mesto. Zahvaljujući ovim rezultatima, u ekipnoj konkurenciji moto klub „Tanasko Rajić“ je u generalnom plasmanu u klasi „ekipa I“ zauzeo drugo mesto.

Takmičar drugog kluba, Termorad AMSK „Čačak“, Aleksa Milosavljević osvojio je šampionsku titulu u klasi MX125.

U drugoj moto disciplini, moto klasik, u klasi MX600 formula šampion je bio Slobodan Krstić iz kluba WRR „Čačak“, vicešampion je bio Borko Vranić iz istog kluba, dok je treće mesto osvojio debitant Petar Marić iz ekipe Termorad AMSK „Čačak“. U klasi MK250 Goran Dobrić iz ekipe Termorad „AMSK Čačak“ osvojio je treće mesto.

U disciplini MC, Vladimir Dragićević iz MK „Tanasko Rajić“ u klasi skuter 50 zauzeo je drugo mesto. U ovoj disciplini, MK „Tanasko Rajić“ osvojio je treće mesto u ekipnoj konkurenciji mopeda i skutera.

Rezultati koje su pokazali vozači iz Čačka pokazatelj su velikog truda i ulaganja i dobrog rada u klubovima i svi se nadamo novim uspesima u narednoj sezoni.

Tekst i foto S. Tanasković

Prethodni članakProGlas do sada potpisalo 17.000 penzionera, 4.500 lekara, 7.500 profesora…
Sledeći članakZaposleni u Pošti dobijaju jednokratnu pomoć od 20.000 dinara, isplata u subotu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here