SSP Čačak: Rehabilitacija u kanalizaciji?

5
1056

ČAČAK – Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) oglasio se povodom najave lokalne vlasti o novim investicijama u Ovčar Banju i Ovčarsko-kablarsku klisuru:

Saopštenje prenosimo u celosti:

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je najavio značajne investicije u Ovčar Banju. Pored preskupog, nepotrebnog i po prirodu štetnog vidikovca na Kablaru kaže da će se u Ovčar Banji graditi i poliklinika. Izgradnja poliklinike ili nekog drugog zdravstvenog objekta je uvek dobra ideja, ali gospodo, Ovčar Banja je još 2016. ostala bez lekovite vode, svi izvori su zagađeni fekalnim bakterijama, u jezeru se nalazi sedamdeset posto mulja koji sadrži teške metale, u jezero se izliva kanalizacija.

Kada na to dodamo da se čačanska bolnica raspada, da nemamo dovoljno lekara, posebno za najmlađe postavlja se pitanje čime se vodi gradska vlast i šta radi našem gradu?

Neće turiste privući stakleni vidikovac, ni klinika na obali mrtvog, otrovnog jezera. Turiste će privući čista voda, zdrave namirnice zalivane tom vodom i netaknuta priroda.

Prestanite sa suludim projektima i sačekajte lokalne izbore iduće godine. Teret vlasti koji očigledno niste spremni da nosite spašće sa vaših leđa i preći na leđa ljudi koji vole ovaj grad i znaju kako da nam svima bude bolje!

Prethodni članakOglas za posao: Čačanska kompanija raspisala konkurs za prijem šest radnika
Sledeći članakNa Jeljenu održan Otvoreni šampionat Srbije u moto krosu

5 KOMENTARA

  1. STRAŠNO KOLIKO SMETA RAZVOJ TURIZMA NA JEZERU MEDUVRŠJE I OVCAR BANJE I STOĆESE TURIZAM RAZVITI U ČAČANSKOJ OPŠTINI TO SMETA NAJVIŠE OKOLNIM ZEMLJAMA JER ĆE NOVCI OSTATI U SRBIJI A NE KOD MJIH. BRAVO VUČIĆU JABIH ZABRANIO SVIM DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA KOJE MI OD POREZA IZDRZAVAMO DA.LETUJU U INOSTRANSTVU.
    PALMU BIH ISKLJUČIO IZ SVIH DRZAVNIH POSLOVA I ZABRANIOMU DA O TROŠKU PORESKIH OBAVEZNIKA VODI LEKARENI OSTALU ELITU NA.LETOVANJE U IMOSTRANSTVO DA MOŽE SAMO SELJAKE MALE PROIZVOĐAČE KADA SE PRODAJE ZA PATRIOTE.

  2. Nemogu da vetujem kolko se sabotera javlja kada je u pitanj razvoj Ovcar banje Bili ste na vlasti NISTA niste uradili a sada delite savete .TISINA.,…. Ovcar banja je zahvalna sto je pocela najzad da gleda u lepu buducnost.

  3. Ovčar Banja je u startu propast što se nekakvog turizma tiče. Jedino ukoliko bi se izgradio akva park i uveli polasci na relaciji autobuski i železnički Čačak Ovčar Banja a ne kao sad da ne saobraća voz iz Ovčar Banje za Kraljevo u 21.00 h a da političare nije briga. U tom slučaju bi Ovčar Banja mogla biti lepo izletište za više gradova u okruženju.

  4. Ma ostavite se više saopštenja. Pročitao sam samo naslov. Dovoljno da se razmislim i zapitam šta se radilo, događalo za vreme vaše vladavine. Zaključak, ništa. Zato ostavite ljude da rade. Ne smetajte.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here