Stamenić (Furneks): Bio sam pacijent grudnog odeljenja, sve pohvale zdravstvenim radnicima

6
3279

ČAČAK – Čačanska kompanija “Furneks“ donirala je zaposlenima na grudnom odeljenju čačanske bolnice pakete sa vodom, cedevitom i kafom.

Kako je navedeno, donacije je namenjena medicinskom osoblju tog kovid odeljenja kako bi se osvežili u pauzama napornog rada.

Vlasnik “Furneksa“ Slavko Stamenić bio je pacijent grudnog odeljenja, gde se lečio od kovida-19.

Želim da pohvalim rad naših zdravstvenih radnika koji učestvuju u lečenju kovida-19. Zahvaljujem se svim zaposlenim na profesionalno pristupu i odnosu sa pacijentima na grudnom odeljenju čačanske bolnice i odeljenju intezivne nege KBC Dragiša Mišović Dedinje, čiji sam pacijent i sam nedavno bio. Posebno moram da naglasim angažovanje kod mog prijema, smeštaja i boravka u KBC Dragiša Mišović Dedinje, našeg Čačanina, hirurga dr Nemanju Pijanovića. Apelujem na sve građane Srbije da budu odgovorni, da nose maske i drže preporučenu distancu, kako bi zaštitili i sebe i druge od opakog korona virusa – naveo je Stamenić u pisanom saopštenju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOmogućen još jedan moratorijum na otplatu kredita, banka zaračunava kamatu
Sledeći članakDva pacijenta čačanske bolnice prebačena u Beograd

6 KOMENTARA

  1. Sve pohvale i podrška dr Nemanji Pijanović i kompletnoj ekipi KBC dr Dragiša Mišović, čiji sam pacijent nedavno bio. Profesionilazam, zalaganje i pristup prvenstveno dr Pijanovića i kompletnog osoblja je nešto izuzetno! Želim im dobro zdravlje i sreću na svakom planu!
    Veliki pozdrav, neka vas Bog čuva!

  2. Sve pohvale za dr Nemanju Pijanovića. Pravi profesionalac, vrhunski hirurg i retko dobar čovek. Čačani mogu biti ponosni na njega, a ujedno i tužni, jer je otišao iz našeg grada.

  3. Sve pohvale i svaka cast svima u cacanskoj bolnici a dr NEMANJA PIJANOVIC OLICENJE LJUDSTVA I PROFESIONALNOSTI IZDRZITE I NEK I VAS KAO I NAS BOG SACUVA

  4. Hvala Bogu na izlečenju i oporavku. Bravo i veliko hvala našim doktorima i svom medicinskom osoblju. Hvala i portalu za ovu priču. Svima želim svaku sreću.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here