Stevanić: Zavod za javno zdravlje danima izbegavao da izvrši uzorkovanje Morave kod gradske plaže

11
1203

ČAČAK – Direktor Sportskog centra “Mladost“ Miloš Stevanić izjavio je da ta ustanova od Zavoda za javno zdravlje poslednjih desetak dana traži da izvrše uzorkovanje vode na gradskom kupalištu, ali da je to učinjeno tek danas.

Stevanić je naveo da je SC “Mladost“ bio spreman da iz svojih sredstava plati troškove uzorkovanja vode kako bi se utvrdilo da li je voda dobrog kvaliteta i da li je, eventualno, zagađenost manja ili veća.

Još 30. juna tražili amo od ZZJZ da urade analize vode u Moravi, kod gradske plaže, što nisu učinili. Zatim smo im se ponovo obratili 2. jula i ni tada to nisu uradili. Do danas oni nisu uzorkovali vodu. Zašto to sada nisu radili, ako su se time ranije bavili redovno? Mi se ne plašimo novih analiza. Želimo da znamo da li je Morava zagađena. Ne želimo ništa da fingiramo, jer to ne može da se sakrije – naglasio je Stevanić.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović rekao je da kupanja na gradskoj plaži neće biti sve dok se ne potvrdi da je Moravabezbedna po zdravlje ljudi.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVelimir Ilić: Kumovska mafija ojadila malinare
Sledeći članakDevojčica (16) povređena u saobraćajnoj nesreći prebačena u Beograd

11 KOMENTARA

  1. Kako moze Vucicevo kumče da priča o nečemu što pojma nema.On pojma nema šta je ZZJZ.Pa to je dečkić institucija o kojoj Ti pojma nemaš.Uz dužno poštovanje svih koji su radolo i koji rade izuzev ovih sitnih partijskih duša.Bezobtazno je da se odlično zna ko zagadjuje Moravu a namerno se ćuti dok Vi partijski piončići lupetate. Svi se Vi sitne duše i prolaznici na tim foteljicama gde kadaodete ni gradom ne smete da prodjete a sad ste kao drčni.Sve je prolazno upamti to.

  2. Ovaj decko da ima iole stida, nida ne bi prihvatio da radi posao koji radi. Sad na kraju ispada kriv JZZZ, pa ovo je neka od Nusicevih komedija , samo u rijaliti izvedbi.

    Decko, cuti ,sedi tu gde si, polako se pakuj i to je to. Ti sa svojim kvalifikacijama ne bi moga nigde da radis, zato i sedis tu gde sedis i dosao si kako si dosao.

  3. Ko si ti da odlucujes kad ce da dodju ! Nek zavod za javno zdravlje koje je dobilo sad direktora po Meri MT(on ga progurao a postenu zenu koja radila svoj posao sklonio) izadje posle kise naprimer danas pa ces viditi sta je stiglo iz fabrike napredni lazovi

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here