Studenti iz Beograda u poseti čačanskoj kompaniji “Tiffany Production“

0
309

ČAČAK – Studenti Fakulteta Primenjenih umetnosti i Visoke tekstilne strukovne škole za dizajn, tehnologiju i menadžment iz Beograda posetili su kompanju “Tiffany Production“, sa željom da se dodatno upoznaju sa procesom proizvodnje i svoja teorijska znanja dopune praktičnim.

Mladi kreatori, koji čine kreativni tim kompanije, podelili su svoja iskustva i informacije sa 40 studenata kojima je najzanimljiviji deo bio, kako kažu, proces proizvodnje i to oplemenjivanje i dorada gotovih odevnih predmeta u lavanderiji kompanije.

Svedoci smo da se modna industrija vraća na velika vrata i da sve više jača u poslednjih par godina. Kako bi taj rast bio održiv neophodna je mladost, kreativnost i dosta energije koju ovi mladi poseduju. Iz tog razloga nam je veliko zadovoljstvo da postoji interesovanje studenata za rad naše kompanije. Ko zna, možda baš neko od njih bude deo podmlatka u budućem vremenskom period. Ovo je druga poseta koju smo imali u toku ovog meseca. Prethodno su nas posetili srednjoškolci iz Tehničke škole “Mileva Marić Ajnštajn“ iz Novog Sada. Naša vrata su uvek otvorena za one koji su željni znanja – izjavila je Tamara Karapandžić marketing menadžer.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČačanskoj firmi potrebna četiri radnika
Sledeći članakU nedelju ne zaboravite da pomerite sat, počinje zimsko računanje vremena

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here