Sve jasniji obrisi novog izgleda ulice pored parka, evo kada će biti otvorena (FOTO)

10
1682

ČAČAK – U toku su završni radovi na rekonstrukciji Ulice Veselina Milikića, koja se proteže duž gradskog parka u Čačku.

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Milana Bojovića ulica bi trebalo da bude puštena u saobraćaj “najkasnije za desetak dana“.

Obrisi novog izgleda saobraćajnice već su vidljivi. Trotoar i parking već su završeni, a paralelno se radi nova rasveta. Pored ostalog, trenutno je u toku postavljanje šahti.

Ostalo je da se urade oba sloja asfalta, BNS i habajući. Po završetku svih radova sledi postavljanje horizontalne i vertikalne signalizacije, obeležavanje linija, pešačkih prelaza, saobraćajni znakovi… Na jesen sadimo novi drvored. Očekujemo da radovi budu okončani najkasnije za desetak dana – istakao je Bojović u izjavi za Morava info.

Radovi na deonici Ulice Veselina Milikića od Učiteljske do Ulice Filipa Filipovića počeli su nakon što je okončana prva faza rekonstrukcije od Pigove ulice.

Tokom izvođenja radova saobraćaj u centru grada obavlja se u iznuđenom režimu, što tokom većeg dela dana uzrokuje velike gužve u najužem gradskom jezgru.

Izvor: Morava info

Prethodni članakEuforija u Andaluziji, Aleksa Avramović predstavljen kao novo pojačanje Unikahe (FOTO)
Sledeći članakPrevrnuo se šleper na magistrali u Preljini

10 KOMENTARA

  1. Da li postoji mogucnost da sijalicw koje osvwtlkavaju ulice budu kao 80-ih god.Kada se sve jasno videlo po kolovozu i trotoaru a ove sijalice koje u 90%ulica u Čačku svetle su očajne.Ne postoji mogucnost da vidite pesaka kada se zaleti na pesacki….Najgora jw Nemanjina ulica a ni druge nisu nesto bolje.Znam Ja de se treba stedeti ali ne na bezbednost gradjana kojih je i onako malo i staro stanovnistvo.Bwle neonke su bile 20× bolje od ovih narandzastih.Vratite stari sjaj Čačku bar peeko sijalica…

  2. Ulica je pet puta lepsa nego sto je bila, i ova i ona pored instituta. Sta ima veze i ako je Kolov, Milunov ili Drkelin parking, nije to njihova ulica nego svih gradjana Cacka, svima je lepsa i funkcionalnja ulica,a vi bolesnici treba da odete kod lekara da se lecite. Ne mogu da verujem da su ljudi toliko primitivni, zlobni i glupi. Kole je ulozio milione evra u Cacak, zaposljava hiljadu radnika, daje donacije za bolnicu, sportski centar, sredio one propale hotele Bograd i Moravu…..i onda dodje ova sirovina Zeljko Damjanovic koji nije dao zutu banku za ovaj grad i on nekoga pljuje. Idi covece radi nesto, da si uradio u zivotu deseti deo od onog sta su uradili Kole i Milun ti ne bi ziveo od holanske socijalne pomoci.

    • Ne samo sahte nego i resetke i nagib ulice! Evo ih bare na po par metara od resetki, a sa kasnjenjem radova (koji se u normalnim zemljama zavrsavaju za 20 dana) od mesec dana da ne pricamo! Ulazi u park kod Protica katastrofa.

      • Svaki ulaz u park iz Veselina Milikica je katastrofa! Pesak moze i da se provuce ali sa decijim kolicima je muka ziva!! Ili da prodjem preko zemljane povrsine (koja se pretvori u blato posle kise) ili da se jedva provucem pored parkiranog automobila. Ne mogu da verujem da neko ko je pravio ulicu nije predvideo pristojan ulaz u park!! Ja se svaki dan krstim kad tuda prolazim.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here