Sve spremno za novu grejnu sezonu, u četvrtak počinju tople probe

0
248

ČAČAK – U Čačku sutra počinju tople probe i sve je spremno za grejnu sezonu izjavio je za info-lider direktor JKP za grejanje “Čačak“, Danko Ćalović.

Prema njegovim rečima, obezbeđeno je dovoljno energenata za zimu, a budući da RHMZ najavljuje od sutra niske temperature, radijatori će u stanovima biti topli.

Ono što bi trebalo danas u toku dana da uradimo je da obezbedimo upotrebne dozvole za toplane “Šumadija“ i “Prosveta“, a sistem za grejanje je u potpunosti spreman – ponovio je Ćalović.

Govoreći o dugovanjima korisnika usluga grejanja, direktor kaže da su najveći problem ona od pre više godina, ali u ovom JKP izlalze u susret potrošačima pa im omogućavaju plaćanje na rate po dogovoru.

Kada je u pitanju redovna naplata, tu nemamo nikakvih problema. Dakle kupci usluga redovne račune plaćaju uredno i imamo naplatu preko 100 odsto – istakao je on, dodajući da to obezbeđuje likvidnost preduzeća.

Ćalović je naglasio da JKP za grejanje “Čačak“ nema dugovanja prema dobavljačima.

Izmirili smo obaveze prema „Srbijagasu“, ali i ostalim preduzećima od kojih nabavljamo energente – zaključio je direktor.

Izvor. Info-lider

Prethodni članakZa utakmice Borca protiv Lovćena i Metalca važe stare sponzorske ulaznice
Sledeći članakJedna osoba teško, a tri lakše povređene u udesu kod Viljuše na starom putu Čačak-Kraljevo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here