Svi za Čačak: Koalicija sastavljena bratski, drugarski, prijateljski, bez pogađanja oko funkcija

14
1744
Foto: Fejsbuk/Privatna arhiva

ČAČAK – Predstavnici koalicije “Svi za Čačak“, koju sačinjavaju Narodna stranka, Nova Srbija, POKS i Pokret poljorivrednika Srbije, istakli su da je osnovni cilj njihovog izlaska na lokalne izbore 2. juna smena, kako su naglasili, bahate vlasti u Čačku.

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Aleksandar Radojević posebno je istakao to što se na odborničkoj listi ove koalicije nalaze doskorašnji članovi Srpske napredne stranke.

 • Na našoj koalicionoj listi sada prvi put imamo i neke od članova i od odbornika SNS koji su imali hrabrosti da kažu ne lopovluku, prevarama i malverzacijama za koju smo svi svedoci da su se dešavale, od pola tone roštilja za Nikoljdan, preko kafanskih računa, do bahatog trošenja novca za kojekakve događaje koji su služili samo da bi se oprale pare – naveo je Radojević.

On je istakao da je “Svi za Čačak“ koalicija koja je sastavljena “bratski, drugarski, prijateljski“.

 • Formirali smo je vrlo lako, bez mnogo nagađanja, pogađanja, bez mnogo zahteva ko će šta, ko će gde, ko će da bude na kojoj funkciji, ko će se baviti ovim ili onim. Jedini naš cilj je da ovu bahatu vlast onesposobimo da to dalje radi u naše ime, u ime naše dece i u ime svih onih koji dolaze posle nas – rekao je dr Radojević.

Goran Petković iz POKS-a rekao je da su iza aktuelne gradske vlasti ostala brojna neispunjena obećanja poput izgradnje zelene pijace, javne garaže i zatvorenog bazena.

 • Mi smo se u koaliciji okupili da ovaj grad povedemo domaćinski kako i dolikuje i kako je to nekada bilo – rekao je Petković.

U Novoj Srbiji kažu da se uzdaju u mlade kadrove koji bi trebalo da donesu osveženje ne samo u stranci čiji je i dalje lider Velimir Ilić, već i u gradu.

 • Kada dođemo na vlast prestaće ovaj urbanistički haos u gradu i propast sela. Narod će se konačno osmehnuti kada ide ulicom – izjavila je Antonela Luković, kandidatkinja za odbornicu iz Nove Srbije.

Sudski veštak Vlajisav Papić istakao je da je Pokret poljoprivrednika Srbije, na čijem je čelu, bio prinuđen da se aktivno uključi u politiku.

 • Ne možemo više da dozvolimo da stalno neko odlučuje u naše ime. Mi više nemamo šta da izgubimo i odlučili smo se na ovaj korak da poljoprivrednici direktno uđu u politiku – naveo je Papić.

Koalicija “Svi za Čačak’ na glasačkom listiću biće pod rednim brojem četiri.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSuđenje za pad visećeg mosta u Ovčar Banji: Tužilac traži zatvorsku kaznu, čačanski inspektor negira krivicu
Sledeći članakSNS: Čačak je danas privredno preporođen i reindustrijalizovan grad

14 KOMENTARA

 1. Pa koga glasati ?
  Ovu ekipu.. zajedno imaju 12 promila
  Boska zavetnika ?
  Calovica satelita SNS-a ?
  SNS ? Da potpisemo kapitulaciju
  SPS ? Potpuno isto (Kapitulacija)
  Pavla Jelisavcica ? Ne zna gde je posao .
  Kome dati grad ?

 2. Veljo je išao u osnovnu školi sa Tutankamonom, a deda mu je bio Ramezes III.

  Mogao bi malo da oladi, da ne bi odgovarao za kraduckanja….

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here