Tepić: Svaku novorođenu bebu ova vlast je zadužila za više od 8.000 evra

9
236

Nosilac liste koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Marinika Tepić izjavila je da je svaka novorođena beba u Srbiji sada zadužena za više od 8.000 evra i obaćala da će biti “raskrinkana mafijaška hobotnica“ koja je za to odgovorna.

Ona je rekla da je “svaki novac koji je usmeren na džepove partije i bratije uzet od usta penzionerima, studentima, roditeljima, poljoprivrednicima“, saopštila je njena koalicija.

Hvali se Aleksandar Vučić da uvozimo, pokazuje slike robnih rezervi, a naš seljak plače nad mukom i znojem jer sa svojih 10 prstiju ne može danas ni porodicu na prehrani, a nekada je mogao celu zemlju – rekla je ona.

Tepić je rekla da se lista “Ujedinjeni za pobedu Srbije“ zalaže za povratak pravde.

Naglasila je da to podrazumeva da svi koji su se ogrešili o zakon krivično odgovaraju, da oni koji su se ogrešili o ljude budu lustrirani, i da se sprovede pravi Zakon o poreklu imovine.

Izvor: Beta

Prethodni članakGrađanima Čačka plaketa “Večernjih novosti“ za najplemenitiji podvig godine
Sledeći članakTribina Dveri u Konjevićima: Nisu svi isti, Dveri nikada nisu bile na vlasti i nemaju afere iza sebe

9 KOMENTARA

  1. Pa i mi smo, kao sav svet, vraćali i vraćamo dugove. Pa šta. A ova deca, da su živa i zdrava, će se voziti po izgrađenim autoputevima, raditi u školama, bolnicama, institutima, naučnim centrima. Sve se vidi sve se zna.

    • A pre SNS nista od onog sto si nabrojao nije postojalo? Kakvu je industriju imao Cacak, pa Kraljevo, Krusevac, Trstenik, Nis, Beograd i drugi industrijski centri. I vise nego danas smo imali instituta. Pa nuklearni institut u Vinci. Pa Djerdap je poceo da se gradi 18 godina posle 2.sv.rata a danas uvozimo struju. Sve je to unisteno u periodu 1992 – 1999. U ratovima i do tada nezapamcenim sankcijama. Crveno – crna koalicija. Danas isto propadanje samo je koalicija crno – crvena. Od izvoznika postadosmo uvoznik struje. Mnogo toga ima za nabrajanje. Ali kome nabrajati. „Za glupe ljude istorija pocinje danom njihovog rodjenja.“

    • Kako je krenulo naša deca će prositi na putevima i fizikalisati za nekolicinu naprednjaka koji su dobili posao preko stranke u tim školama, bolnicama, institutima, svemirskim centrima i ostalim imaginarijumima koje si pobrojao.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here