Todorović: Čačak dokazao da je spreman za titulu prestonice kulture Srbije, dogodine novi koncertni spektakli

2
1179

ČAČAK – Dugoočekivani koncert grupe “Smak“, koji je u petak održan na Gradskom trgu u Čačku, u okviru manifestacije Kulturno leto, dokaz je da je Grad Čačak spreman da nosi titilu prve Prestonice kulture Srbije, ocenio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Foto: TOČ

On je u pisanoj izjavi za medijie istakao da je organizacija jednog od najvećih muzičkih spektakala u Čačku u poslednjih nekoliko decenija, gde je pred hiljadama Čačana, ali i gostiju iz čitave zemlje, kao i bivših republika SFRJ, svirao Radomir Mihajlović Točak sa svojim “Smakom“, svakako je bila i odlična proba pred predstojeću godinu, kojom je Grad Čačak dokazao da može organizaciono da se nosi sa velikim izazovima.

Naša velika želja bila je da Točak svira pred čačanskom publikom i to smo uspeli da ostvarimo. Zadovoljni smo i ponosni što je to veče Čačak dokazao da je uvek bio grad rokenrola. Taj muzički događaj je definitivno pokazao da se napor koji je uložen u ugovaranje i organizaciju koncerta i te kako isplatio, imajući u vidu izvanredne reakcije publike nakon muzičkog spektakla održanog u petak uveče – rekao je Todorović.

Foto: TOČ

Isto tako, kako je naveo, izvanredan nastup je sinoć imao i Bojan Suđić sa festivalskim orkestrom “Virtuozi“, kao i pre nekoliko dana braća Teofilovići, a ističe da je manifestacija Kulturno leto još u toku.

Todorović je najavio da Čačane i sve goste grada na Moravi sledeće godine očekuju novi spektakularni nastupi velikih domaćih, regionalnih, ali i inostranih muzičkih imena.

Foto: TOČ

Uveren sam da će sjajni izvođači, sa kojima već pregovaramo, biti veoma prijatna iznenađenja za ljubitelje različitih muzičkih žanrova. Čačani će imati privilegiju da čitave sledeće godine uživaju u brojnim kulturnim događajima, a sjajni koncerti biće deo te ponude – zaključio je gradonačelnik Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIzazvao saobraćajnu nezgodu pod dejstvom metadona
Sledeći članakPotrošači u dve čačanske ulice danas pet sati bez struje

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here