Todorović: Izgradnja zatvorenog bazena u Čačku kreće najkasnije početkom sledeće godine

30
5669

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović izjavio je da će najkasnije početkom sledeće godine početi gradnja zatvorenog bazena u Čačku.

On je to izjavio prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju fiskulturne sale Ekonomske škole, u društvu ministra za sport i omladinu, nekadašnjeg proslavljenog vaterpoliste Vanje Udovičića.

U toku ove godine ćemo završiti projektno-tehničku dokumentaciju za izgradnju zatvorenog bazena u Čačku. U toku ove nedelje smo priveli dva objekta i zemljište u svojinu grada i isplatili 23 miliona dinara za te namene. Kada završimo idejno rešenje, a to će, verujem, biti do kraja marta, a potom do kraja godine i projektno-tehničku dokumentaciju sa dozvolom, očekujem da najkasnije početkom naredne godine krenemo u izgradnju zatvorenog olimpijskog bazena, tako da bi Čačani i svi oni koji se bave sportom do kraja 2023. godine trebalo da imaju i taj sadržaj u našem gradu – istakao je Todorović.

Kako saznajemo, uskoro bi, upravo zbog pripremnih aktivnosti u vezi sa gradnjom zatvorenog bazena, trebalo da bude srušen kafić “Montana“, čiji se deo nalazi na budućoj lokaciji ovog sportskog objekta.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNBS: U toku kontrola menjačnica zbog nedozvoljenog kursa, predviđene kazne
Sledeći članakRadionica fine motorike: Mami za 8. mart

30 KOMENTARA

 1. Treba razumeti da je to kapitalni projekat za sve nas i da sigurno treba vremena da se pripreme uslovi, vlasnistva, objekti itd. da bi se gradilo
  Samo napred! Cekamo zeljno taj bazen!!!

  • Kada sve vlasti lažu o bazenu zadnjih 30 godina a i Milun vec probi sve rokove završetka a nije ni počet naravno da će komentari biti ovakvi sa punim pravom.

 2. BRAVO

  eto nama treceg zatvorenog bazena

  i prethodna dva su fantasticno uradjena, sve je cisto, uredjeno, odlican enterijer, topla voda

  nadamo se da ce i ovaj biti na ponos svih nas

 3. Uradite nove-pristojne toalete na Čačanskom groblju (sada je bruka i sramota), i molim vas sredite krug Čačanske Bolnice(ne moraju sve kocke i ploče na Čačansko kupalište)

 4. Jooj Milune Milune do kada vise ???????? Tebi i tvojima obraz nije ni kao djon vise..Ajde sto vise lazete ,ali ovi sonobovi sto vam veruju,to mi nikad nije bilo jasno

 5. Milune, obećanja ti se zanavljaju iz godine u godinu. Uništio si sve lokalne institucije koje su u službi tvog stranačkog odbora. Zagađeni su voda i vazduh. Forverk otpušta ljude a sve više mladih nam odlazi. Računi sve veći, a primanja svedena na dogovor tajkuna i sitnih poslodavaca. Požari, saobraćajni kolapsi.. Da ne nastavljam.. Misliš da nam je bazen prioritet i nešto što privlači glas i uliva poverenje?

 6. 4.put da Milun ovo isto obećava, a narod neka zapamti sve ovo za predstojeće lokalne. Mislim da u istoriji nije bilo ovako potpuno šokantno da se ličnost na javnoj funkciji igra sa građanima. Milune, kapa dole, pomerio si granice.

 7. Razumeš se u politiku kao izvesna Marica… Na svim izborima pa i u BG naprednjaci ubedljivo dobijaju. A i da ne dobiju, što je mogućnost od 0,00000001%, mandat vlasti u lokalnim samoupravama traje 4 godine. Pritom SNS i SPS će u Čačku zajedno da imaju više od 60% glasova. I po kojoj onda logici bi se tu održali lokalni izbori. Ne trabunjaj.

  • Lokalni izbori su 2024. godine. Sada su u republički i predsednički. Prvo ovladaj osnovama pa onda piši. Papčino. A i na ovim će Vučić da obriše pod sa vama.

   • U dosta mesta se održavaju i lokalni izbori. Ako Vučić izgubi u Beogradu ili Srbiji ovi padaju i u Čačku. Ipak je on bio nosilac liste na lokalnim izborima.

  • Napravio je on taj bazen odavno, 2019-e za dan grada je rekao da će najkasnije bazen biti završen za dan grada 2021-e, zar ne znaš da se ljudi kupaju u njemu! Isto kao što gledamo Borac u renoviranoj hali a pregledamo se u novoj ambulanti u Ljubiću. Da ne dužim šta je ovaj sve slagao, ti botu da ćutiš!

   • Dom zdravlja počinje da se gradi za 15 dana da si ti nama živ io zdrav. O čemu ćeš da bulazniš kad bude napravljen.

    • O Borčevoj hali, bazenu, novoj bolnici, bulevaru Radomira Putnika (ulica 10), vidikovcu na Kablaru, novim investitorima koji samo što nisu došli, izgradnji zapadne tribine na Borčevom stadionu… Imalo bi tu još mnogo lažnih obećanja da ne pišem dalje…
     Pozdrav od vašeg Mađara!
     Igen!

     • Bulevar Vojvode Putnika je jedini gradonačelnik u prethodnih 40 koji se usudio da krene da je gradi. Jedan dobar deo je izgradjen kao sto znaš, a za ostatak se radi projekat, resavaju imovinsko pravni odnosi, pa onda ide izgradnja. Za vidikovac na Kablaru je već ugovorena izrada projektne dokumentacije i radi je Energoprojekt, za izgradnju nove bolnice i rekonstrukciju postojećih objekata je projekat ugovoren i uveliko se radi… Kao sto vidiš, radi se sve sa gradjevinskim dozvolama, sa resavanjem imovinsko-pravnih odnosa, a to zahteva vreme. Znam ja da ti to ne možeš da shvatiš, jer to do sad nije bio slučaj. Sve ovo možeš i sam proveriti na Interentu jer su podaci o zaključenim ugovorima, uknjiženim objektima, javno dostupni, samo ti je potrebno malo informatičke pismenosti.

     • Prijatelju Gordane, dovoljno sam pismen, mozda i previse… Znam i da ste sa Vojom na čelu primali CIP-ovu dokumentaciju u opstini za izgradnju bazena, projekat i dozvole, sve bilo gotovo a stvarno fizicki, bazena nema. E to je glavna fora, sve se radi ali na papiru… Evo jedno pitanje, Borceva hala, izvsen prenos vlasnistva na grad, uradjen onaj zidic, dobijene sve dozvole za rekonstrukciju, i sad kad treba da se radi svi cute, vec tri godine! Nismo svi bas tolike ovce!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here