Todorović: Morava će biti potpuno bezbedna za kupače, zamućenje posledica uređenja priobalja

10
1950

ČAČAK – Proteklih dana pojavila su se izvesna zamućenja u toku Zapadne Morave kroz Čačak, zbog čega je deo građana posumnjao da se radi o novom zagađenju reke.

Zamućenje i nečistoća posledica su uređenja priobalja Morave, rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović, odgovarajući na novinarsko pitanje o potencijalnoj zagađenosti Morave pred predstojeću kupališnu sezonu.

  • Grad Čačak finansira čišćenje priobalja Zapadne Morave kako tokom velikih padavina otpaci i različite naslage ne bi dospele u samu reku. To su redovne aktivnosti koje se odvijaju svake godine u ovo vreme. Morava će biti potpuno bezbedna za kupače. Nikada neće biti dozvoljeno kupanje u reci sve dok Zavod za javno zdravlje u Čačku, kao i svih prethodnih godina, ne bude dao saglasnost da je kupalište može da se koristi – naveo je Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRaspucani Žele slavio u Starim Banovcima, sjajna partija Marića
Sledeći članakBorac dodao gas u poslednjih pet minuta i definitivno obezbedio opstanak u ABA ligi

10 KOMENTARA

  1. Samo klasičan majmun bez grama mozga koji nikad nije prošao pored Morave može da poveruje da je mutna voda od prethodnih dana znak zagađenja. Ili ljakse neki a ima ih koliko hoćeš.

  2. Pitam se samo kako mirno spavaju oni koji dobro znaju stepen zagađenja Morave, a ćute na ovakve lažne izjave moćnika na vrhu grada i države.
    Alo, ljudi, probudite se, našu decu trujemo, gde će vam duša???
    Ima li kraja ovom užasu ?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here