Todorović: Samo kompatibilnost gradske i republičke vlasti garantuje sigurne investicije u Čačak

33
1842

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović izjavio je tokom posete Katrzi, Stančićima i Baluzi Ljubićkoj da je veoma važno da u naredne četiri godine vlast u Čačku bude kompatibilna sa republičkom, jer je to, kako je naveo, jedini način da se nastave investicije.

Kako je navedeno u saopštenju iz kabineta gradonačelnika, Todorović se sastao sa ženema iz Udruženja “Katržanke“, meštanima Baluge Ljubićske, kao i sa predstavnicima fudbalskih klubova Morava iz Katrge i Budućnost iz Stančića, kojima su donirani kompleti sportske opreme.

 • Od meštana smo dobili mnogo konstruktivnih sugestija, ali smo i mi njima predstavili mnogo dobrih planova za naredne četiri godine. Naša potreba je da građanima objasnimo koliko je bitno da u naredne četiri godine lokalna vlast bude u potpunoj kompatibilnosti sa republičkom Vladom, koja ima mandat na četiri godine, i da zajedno sa državom nastavimo da radimo na sigurnim projektima, koji su nam prioriteti. Imamo izbor, da budemo na jednoj strani sa Vladom RS ili da lokalna vlast bude na drugoj, kao što je to u našem gradu bilo nekada, kada je bio dislociran i potpuno van fokusa državnih institucija – zaključio je gradonačelnik Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakŽivot je lep uz LG – uvek i svuda
Sledeći članakOdbojkašice Borca vicešampionke Srbije u konkurenciji pionirki

33 KOMENTARA

 1. Realno je vreme za nove ljude
  Takodjer, treba proveriti sve ove „uspehe“ i koliko će to da nas košta.. i svi silni Cemproni, Vinetu, Koletova imperija treba pod lupu.. Sadašnji gradonačelnik to ne sme a i ne može.

 2. Mnogo je bolje i lakse dobijati sredstva iz rebulike kada je ista vlast i na republickom i na lokalnom nivou.Zato velika podrska za one koji su preporodili Cacak.

 3. Društvenim mrežama kruži vatreni govor dr Radojevića u kojem na sva usta kliče Vučiću i hvali ga u toj meri da se običan čovek postidi. I eto, kratak je put od ljubitelja Vučića do Veljovog potrčka. Ali nećete se vratiti. Neće vas narod. Prezire vas.

 4. Čačani, ovih dana Milunu su puna usta Gornje Gorevnice, a tamo ga niko nije znao dok nije postao gradonačelnik Čačka. Hvali se bogatstvom oca i majke da bi opravdao svoja nezakonja. Dovoljno je reći „Sutjeska“ gde je bio bioskop. Takvi su svi ostali koji sa Milunom vladaju Čačkom. Treba ih poslati u zaborav.

  • Sram te bilo zadnjice kad tako možeš da pričaš i lupetaš! Miluna niko nije znao u Gorevnici? Ma beži bre. Dođi pa se raspitaj da li smo ga znali. Čovek je uradio za nas dosta, uvek može bolje, ali pored vas koji ne znate da nađete Gorevnicu na mapi on je super!

 5. Klasicno vece staraca. Nema mladog coveka, da nesto kaze, predlozi ili bilo sta?
  Da li ce imati mladog coveka u Vecu grada, na nekoj funkciji. Ali vidite stavite neke ljdue, koji stvarno to mogu i hoce da rade, ne samo da bi stavili nekog

 6. Kompatibilni su bili i do sada, ali šta su uradili? Ništa, osim što su samo prebacivali pare iz budžeta u svoje džepove. Tako da i drugi ne mogu lošije.

 7. Botovi ispunili kvotu u prva četiri ista komentara prepisana iz teksta sa obrnurim redom reči. Koliko su ovi sektaši jadni ograničeni. Oni samo mučeni znaju da plagiraju.

 8. Moramo shvatiti da je važno da smo u čvrstoj vezi sa republičkom vlasti kako bi ostvarili lokalne potrebe i dobili važne projekte koji vode rešavanju naših problema na lokalnom nivou

 9. Kompatibilnost vlasti na lokalnom i drzavnom nivou garantuje kontinuitet u realizaciji infrastrukturnih projekata i velikih stranih investicija.

 10. PA MOŽE GRADONACELNIK DA BUDE PAMETAN KAO NIKOLA TESLA ALI AKO DRŽAVA NEDA NOVAC U RAZVOJ I UREĐENJE OVOG DELA SRBIJE ĐŽABE VEĆ SAMO U SAMO U BG. SUBOTICU ,NIŠ , NOVI SAD , A U NOVOM PROGRAMU NEMA NI OBEĆANOG ČIŠĆENJA JEZERA MEDUVRŠJE NI UREĐENJE POVRŠINSKE I FEKALNE KANALIZACIJE NI OBNOVE UNISTENIH PUTEVA NITI NOVIH FABRIKA KOJE SE PRAVE PO VOJVODINI NAROČITO OKO PAZOVE I DR. A CACAK KOJIJE BIO NAJRAZVIJENIJI PRIVREDNI GRAD UNISTEN JER NEMOZE DA BUDE KONKURENT STRANIM FIRMAMA KOJE DOBIJAJU NOVAC UPRAVO OD NAŠIH POREZA I MIGA VRAĆAMO JER STRANCI ODU ČIM POTROSE NOVAC A JEDINO RUDNICI ZLATA I BAKRA ĆE DA RADE JER JE CENA OBIH METALA PREVELIKA . BAMA TREBAJU HIDRO ELEKTRANE NA PRVOM MESTU.
  ZA AUTO PUT KROZ NAŠ KRAJ KOJI SE GRADI USPORENO A ZNAMO I ZBOG ČEGA SVAKA ČAST A ZA CENU KOJAJE SRAM VAS BILO AKO NEKUPUJEMO I SIGURNOST SRBIJE.

 11. Ova ekipa, da se ne krije iza drzave, tj da samostalno izadje sa svojim imenom i prezimenom, na izbore imala bi 23 glasa

 12. Zadnjih osam godina bile su iste vlasti na lokalu i republici i imali smo „veliku“ korist od toga. Vidim dobili smo zatvoreni bazen, dom za stare,klinički centar,stadion,novu halu,Univerzitet,pozorište,parkove…..Oni su uložili pet puta više para u Novi Pazar nego u Čačak.

 13. Jesu li ovo izbori za predsednika fudbalskog saveza pa se poklanjaju dresovi? A fudbal je takav da su sve lige nameštene pa i ne čudi slikanje ovih fudbalera. Navikli su oni da glume.
  O kompatibilnosti je dovoljno pomenuti vidikovac na Kablaru gde su zajedno u projektu koji kasni i ko zna kada će se završiti.

 14. Milun dosao prodaje maglu, narod muci muku pre 12 godina na selu si jos mogao naci i krupne i sitne stoke sad nema jer sns vlast unistila seljaka. Samo se setite sela pred nedaj Boze rata i izbora !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here