Todorović: U Čačku neće biti centra za migrante, ali ćemo hrišćanski pomoći svakome ko je u nevolji

5
361

ČAČAK – Čačak niti planira izgradnju centra za migrante, niti ima određenu lokaciju za tu namenu, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

On je na taj način odgovorio lideru Bošku Obradoviću, čija je stranka Dveri danas počela kampanju potpisivanja peticije protiv naseljavanja migranata u gradu na Moravi.

Grad Čačak niti planira gradnju centra, niti ima određenu lokaciju za te namene, ali naravno da ćemo učiniti sve ono što je neophodno da kao solidarni i humani ljudi, hrišćani pre svega, pomognemo tim ljudima koji su u velikoj nedaći. Da li je to hrana, da li je to sanitetski materijal, zbrinjavanje u ustanovama, naravno da ćemo pomoći u svakoj prilici. Ali, ponavljam, nikakav plan niti postoji, niti je postojao da Čačak bude bilo kakav centar za prihvat migranata – naglasio je Todorović.

Izvor. Morava info

Prethodni članakRadnici “MB Namenska“ neće doći pred sud da podrže direktora
Sledeći članakČačanski socijalisti dobili veliko pojačanje pred izbore, vratio se Rajko Baralić

5 KOMENTARA

  1. Ako se zna da se većina omladine a i starijih ljudi sprema za emigraciju i to u jednom pravcu, neophodno je da se nasele imigranti kako bi popunili prazninu. Kako će se zvati i kom bogu moliti nije na nama da odlučimo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here