Todorović: U naredne četiri godine biće izgrađen Dom za stare u Čačku

15
2738

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Mulun Todorović, izjavio je da je u planu gradnja Doma za stara lica, kapaciteta za oko sto osoba.

Ono što je sledeći korak u naredne četiri godine to je i izgradnja Doma za stara lica, sa kapacitetom za oko sto penzionera, ali vremenom oni će se proširiti – rekao je Todorović u selu Bečanj gde je otvoren deseti po redu klub za penzionere na teritoriji Čačka.

Prema njeovim rečima, Gard u vršenju vlasti vodi odgovornu socijalnu politiku, pa će i dalje izdvajati sredstva preko Udruženja penzionera za održivost formiranih klubova i otvaranje novih kako na gradskom tako i na seoskom područiju.

U ovom klubu najstariji sugrađani sa terotorije Bečanj, kaže Todorović, imaće brojne društvene i kulturne aktivnosti, navodi se na Fejsbuk stranici Todorovića.

Izvor: MNA

Prethodni članakAntimigrantska kampanja Dveri zasnovana na lažnim podacima
Sledeći članakDve bronzane medalje za rvače Borca

15 KOMENTARA

 1. Hitan predlog ( na glasanje) :
  1. Svim čačanima koji su sposobni, a nisu članovi NIJEDNE stranke dati po orden.
  2. Sve Čačane koji su sada u nekoj stranci treba javno izvrgnuti ruglu.
  3. Svim čačanima koji su pametni i sposobni, a nisu u stranci, treba udarati 25 po turu svaki dan, zato što su dozvolili da nas oni DRUGI vode!!

 2. Ovih 7.000 Čačana koji su napustili Čačak su u stvari pravi primer kako se pomaže i uzdiže naš Čačak!? A, ovi koji su ostali u Čačku i zaposlili radnike su prava bagra i ološ?!
  Odakle im pravo da pored svoje guzice hrane i zapošljavaju??
  Zato ih sve strpati u zatvor, a radnike osloboditi i poslati u beli svet!!

  • pa za razliku od vasih, imaju regularne diplome drzavnih univerziteta i ne potpisuju se palcem

   a imaju i zu-zu, kroasane, burek i jogurt

   :)))

   • A ovi tvoji državne fakultete završili upornošću i dupetom, sigurno ne zahvaljujući intelektualnim kapacitetima. Zato jedva pertle znaju da vežu, a o nekim ozbiljnijim stvarima da ne govorim.

  • Social kleine ondernemers, een advocaat en hoe SNS leden sociale bijstand aan mrsiš ballen door portals?Možda si pismeniji na Holanskom

 3. Taman da taj dom prenamenimo u prdekanu, pa da sve vas gladne bahate pokupismene foteljase i polupismene politikante spakujemo tamo kad se sve vase afere i kombinacije zakonski rasciste

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here