Tri medalje za bicikliste Borca na Prvenstvu Srbije u ciklo krosu

0
120

ČAČAK – Na Prvenstvu Srbije u ciklo krosu drugo mesto osvojili su kadet Dejan Cogoljević i masters Bojan Vasović, dok je kadet Boško Veličić osvojio treće mesto.

Prvenstvo Srbije u ciklo krosu održano je u nedelju na Srebrnom jezeru. Ove godine prvenstvo je održano u više nego povoljnim vremenskim uslovima, jer je temperatura vazduha bila 15 stepeni i staza je bila skroz suva.

Mlađi kadeti vozili su trku dugu četiri kruga po 1.800 metara. Od takmičara Borca nastupio je Matija Peković, koji je imao veoma dobar start i na polovini staze bio je drugoplasiran, međutim tada mu je pukao lanac na biciklu i morao je da odustane.

Kadeti i mastersi vozili su zajedno stazu dugu šest krugova po 1.800m. Dejan Cogoljević i Boško Veličić su pokazali dobu vožnju, ali ovaj put bolji od njih je bio takmičar iz Kraljeva Luka Bojović. Ipak, njihovo drugo i treće mesto je lep nagoveštaj predstojeće sezone. Masters Bojan Vasović ponovio je dobru vožnju od prošle nedelje i ubedljivo je bio najbolji u svojoj starosnoj kategoriji, ali kako je bilo proglašenje u apsolutnoj kategoriji on je osvojio drugo mesto.

Juniori i seniori vozili su zajedno stazu dugu deset krugova po 1.800m. U ovoj trci nastupili su junior Aleksa Radmilac i mlađi senior Bogdan Milošević. Njih dvojica su se predstavili u pristojnom izdanju. Obojica su osvojili šesto mesto u svojoj kategoriji, s tim da je Bogdan Milošević u kategoriji mlađih seniora bio treći, ali proglašenje je bilo samo u apsolutnoj kategoriji.

Izvor: BK Borac

Prethodni članakPrizori iz okupacije
Sledeći članakGorele baklje za Miloša, drugovi traže doživotni zatvor za ubicu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here