Tri poslanika iz Čačka u novom sazivu Narodne skupštine

6
2879

ČAČAK – U budućem sazivu Narodne skupštine Republike Srbije biće trojica Čačana, koji su u parlament delegirani sa dve izborne liste.

Najbrojnija poslanička lista biće ona koju predvodi Srpska napredna stranka. Prema preliminarnim projekcijama Republičke izborne komisije, ta lista osvojila je 120 mandata, a poslanici će biti Dušan Radojević (SNS), koji će na poslaničku funkciju sa 55 pozicije, i Aleksandar Jugović (SPO), koji je bio 112.

Lider Dveri Boško Obradović bio je prvi na listi Patriotskog bloka, grupacije koja će u novom sazivu parlamenta imati 10 poslanika.

U prethodnom sazivu, formiranom 2020. godine, Čačak je imao petoro poslanika. To su bili: Aleksandar Jugović, Marko Parezanović, Biljana Jakovljević, Milica Dačić, Bratislav Jugović, svi sa liste SNS.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNemanja Trnavac podneo ostvaku na funkciju predsednika SPS u Čačku
Sledeći članakOtvaranje izložbe “Pas koji gleda dole“ u Galeriji “Risim“

6 KOMENTARA

  1. Šta je Milun slavio kada mu sinko nije ušao u parlament? Zašto je Parezanović palio baklju kada će sada ponovo da prodaje lubenice? Gde će sada Ostoja rođaku da udomi? Kakva šteta za građane Srbije što ovi likovi nisu u skupštini.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here