Tribina opozicije u Milanovcu: Bojkot izbora neminovnost!

0
356

GORNJI MILANOVAC – U ugostiteljskom objektu „Moja kafanica“ u Gornjem Milanovcu održana je tribina na temu aktuelnih političkih dešavanja u Srbiji. Gosti tribine bili su Boško Obradović, narodni poslanik i predsednik Srpskog pokreta Dveri, Miljan i Minja iz „Pokreta ujedinjenih fantoma“ i Nenad Kulačin, novinar TV Šabac i kolumnista lista „Danas“, a domaćin i moderator Miloš Mijatović, novinar iz Gornjeg Milanovca. Organizator tribine bila je Opštinska organizacija Dveri, uz pomoć partnera iz lokalnog Saveza za Srbiju.

Teme o kojima su govorili i za koje su građani pokazali najveće interesovanje bile su bojkot predstojećih izbora, građanski protesti, aktuelne afere u društvu – falsifikovane diplome i plagirani doktorati funkcionera vladajuće stranke, Krušik, Jovanjica i pošta, potom odnos prema evrointegracijama, zabrinjavajući trend smanjivanja stanovništva, bezperspektivnost za mlađe generacije, migrantska politika Vlade, kao i funkcionisanje lokalne vlasti u Gornjem Milanovcu.

Iako različitih političkih uverenja, učesnici tribine bili su složni u oceni da je neophodna hitna promena vlasti u Srbiji i da se nameštenim i lažnim izborima ni jedan ozbiljan problem ne može rešiti. Bojkot izbora je postao neminovnost u društvu u kome je bukvalno sve izgubilo vrednost i smisao, pa i sam izborni proces.

Opoziciji okupljenoj u Štabu bojkota ne pada na pamet da učestvuje na izborima, jer se ništa zapravo nije desilo i nikakve promene nema. Samo je sve gore za svakog ko drugačije misli od ove vlasti. Svako ko se usudi da kritikuje ovu vlast biva razapet u režimskim medijima.

Informativna služba Dveri Gornji Milanovac

Prethodni članakPreko 13.000 vozila prošlo “Milošem Velikim“ 24 sata od otvaranja deonice Surčin – Obrenovac
Sledeći članakTreba li opozicija da bojkotuje režimske medije?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here