Trifunović: Savez za Srbiju u Čačku ne postoji, opozicija u raskolu

8
487

ČAČAK – Savez za Srbiju u Čačku više ne postoji, ocenio je predsednik Gradske skupštine Igor Trifunović, komentarišući to što su pojedini odbornici opozicije prisustvovali skupštinskom zasedanju, a da drugi bojkotuju rad ove institucije.

Ova sednica pokazuje da je čačanska opozicija u raskolu i da Savez za Srbiju u ovom gradu više ne postoji. Imali smo priliku da vidimo kako odbornica GG Za napredniji Čačak, Violeta Marković ne zna ni da li je pošla ili došla na skupštinu, a šefovi odborničkih grupa Nove Srbije i Dveri, Marić i Tnasković hodnicima šetaju zagrljeni, što znači da je izgleda sklopljena nova koalcija, a svi se sećamo slogana Dveri na proššlim izborima koji je glasio “ili ći ili mi”. Očigledno je da je kod opozicionih odbornika preovladava samo i isključivo lični interes – izjavio je Trifunović.

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Maksimović istakao je da opoziciju ne interesuju opšti, već partijski i lični interesi.

Umesto da se nađu gde je i trebalo, u skupštinskoj sali, odbornici opozicije juče nisu bili na skupštinskom zasedanju kada su razmatrana vrlo važna pitanja za grad Čačak. Samim tim pada u vodu njihova tvrdnja da se oni isključivo bore za interese građana i da im je interes naroda na prvom mrestu – rekao je on.

Dragan Štavljanin, koji je u parlament izabran na listi Dveri, od utorka je i zvanično nezavisni odbornik Skupštine grada. On je demantovao navode kolega iz dojučerašnje odborničke grupe da se na sednici pojavio kako bi vladajućoj većini obezbedio kvorum.

Ovde sam došao idključivo zbog interesa građana. Politika Aleksandra Tanaskovića zasniva se na lažima i na crtanje meta neistomišljenicima. Pozivam ga da prestane to da radi – poručio je Štavljanin.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIzabrani direktori “Zračka“ i Doma zdravlja
Sledeći članakProtesti u Čačku “zamrznuti“, da li će ih ponovo biti znaće se nakon praznika

8 KOMENTARA

  1. Bravo Dragane ostao si dosledan ,nisi presao ,gledali smo skupstinu,svaka cas na tvom izlaganju hvali i podrzavaj sta je dobro ,kritikuj sta nevalja podrska tutunovic Lipnica

  2. Istine radi: Narodna stranka u Čačku, koja je istovremeno i Grupa građana dr Radojevića i nije ušla u Savez za Srbiju u Čačku, tako da njihovo vraćanje u Skupštinu nema nikakve veze sa Savezom. A zašto nisu u Savezu i zašto su se vratili u Skupštinu to je njihov i samo njihov problem ili odluka…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here