Trnavac: Negovanović nam je ostavio dug od 12 miliona dinara

4
707

ČAČAK – Godinu dana nakon izbora novog rukovodstva Gradskog odbora SPS u Čačku, ova organizacija uspela je da se konsoliduje uprkos velikim problemima koje je nasledila, izjacio je šef čačanskih socijalista Nemanja Trnavac.

Konsolidovani: Nemaja Trnavac

Prema njegovim rečima, najveći poteškoće u normalnom funkcionisanju bile su vezane za loše finansijsko i materijalno poslovanje u prethodnom periodu, kao i za neaktivnost mesnih odbora stranke.

Kada je raspušten privremeni organ, SPS je dugovao 12 miliona dinara. Polovina je bila za režijske troškove, a druga polovina oko nedefinisanih odnosa i računa u radnoj zajednici. Predočili smo to stanje centrali stranke i taj dug smo zahvaljujući njihovoj intervenciji uspeli da saniramo. Taj dug je bio jedan od velikih tereta da normalno funkcionišemo, ali uspeli smo da to stanje popravimo zahvaljujući IO GO SPS – rekao je Trnavac.

On je naglasio da je još frapantnija bila neaktivnost u mesnim organizacijama.

Kada smo raspustili mesne oganizacije i kada smo se okrenuli statutarnom radu, videli smo koliko smo slabi u tom momentu na terenu i svim silama i zajedničkim snagama krenuli smo da rešavamo to stanje. Danas možemo da se pohvalimo da imamo formiranih funkcionalnih pedesetak mesnih organizacija. Vratili smo ljude u mesne organizacije i one funkcionišu – istakao je šef čačanskih socijalista.

Dugogodišnji šef čačanskih socijalista: Veljko Negovanović

Trnavac je za predsednika Gradskog odbora SPS u Čačku zvanično izabran 4. aprila prošle godine, nakon što je prethodni sastab Gradskog odbora raspušten u decembru 2017. odlukom IO GO SPS.

Usledila su medijska prepucavanja, negodovanja, međusobme optužbe, ali su, kako tvrdi Trnavac, članovi SPS u Čačku uspeli da se dgovotre i konsoliduju lokalnu organizaciju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakŽeljko Obradović: Samo su Kićan i Moka verovali u mene
Sledeći članakPonovo masne mrlje u Moravi i Lupnjači

4 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here