Turska kompanija stiže u Pranjane, gradi se pristupni put od Milanovca do auto-puta

3
1383

GORNJI MILANOVAC, PRANJANI – U gornjomilanovačkoj opštini bi u narednom periodu jedna strana kompanija, najverovatnije turska, mogla da otvori svoj pogon, izjavio je danas u Pranjanima predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Predsedništvo Srbije/MNA

Ja bih da u Gornji Milanovac dovedemo nekog investitora koji bi zaposlio od 250 do 400 radnika. Problem sa turskim investitorima je taj što su u toj zemlji niža primanja posle poslednje inflacije, pa im se ne isplati da dolaze u Srbiji gde bi morali da isplaćuju viša primanja. Onog sekunda, ukoliko nas Turska pretekne, istog dana ću da tražim njihove tekstilce da dođu u Pranjane i ovde nešto da urade – rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, postoji i mogućnost da i neko od domaćih tekstilaca otvori pogon u Pranjanima.

Pranjani su veliko selo i posebno sam srećan što u ovom mestu ima porodice sa troje i više dece. Čestitam ljudima i hvala majkama – naglasio je Vučić.

Na pitanja novinara da li će biti izgrađena saobraćajnica koja će povezivati Gornji Milanovac sa auto-putem, Vučić je odgovorio da je takav projekat u planu.

Ubijaju me predstavnici opštine da Vam iskreno kažem sa tim i koliko god da košta, a košta mnogo, uradićemo pristupnicu i Milanovčani će biti zadovoljniji. Ali, kada budemo uradili ovde sve što planiramo, i na ovom polju u Pranjanima i Miloševu kuću, onda će to biti sve drugačije – naveo je Vučić.

Izvor: MNA

Prethodni članakBoško Bumbić narednu sezonu igraće na dvojnu registraciju, odlučeno i gde
Sledeći članakMilanovčanka za pet i po dana istrčala trku na Alpima dugu 338 kilometara

3 KOMENTARA

  1. Čudno…
    Kako ste vi na Moravainfi i Ozonpres , ovih dana objavljivali saopštenja i vesti opozicije koja su kreirana sa ciljem….
    A kad informišite Vučića ,sve po p.s.

    Nikad više podmetanja,poluinformacija itd. sve u stilu Gestapoa,…odlično naučen posao!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here