U Beogradu održan osmi protest “Srbija protiv nasilja“, protestne šetnje u još 10 gradova

3
420
Foto: SSP/Fejsbuk

Osmi po redu protest Srbija protiv nasilja u Beogradu počeo je u 18 sati blokadom saobraćaja ispred Doma Narodne skupštine.

Pored glavnog grada, protesti se održavaju u još 10 gradova širom Srbije: Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Šapcu, Vranju, Pirotu i Leskovcu.

Kad je reč o Beogradu, kao i svake subote pre ove, građanima su se obratili govornici, dvoje dvoje studenata sa Medicinskog i Matematičkog fakulteta – Mia Purić i Blagoje Rozgić, a program je vodio sportski komentator Smiljan Banjac. Nakon toga se krenulo u šetnju, nešto drugačijom rutom nego prošle nedelje, koja je 400 metara duža.

Šetnja je išla Ulicom kneza Miloša do Nemanjine, do zgrade Vlade, a potom levo ka Trgu Slavija, i Bulevarom oslobođenja ka Autokomandi, gde je planirana blokada autoputa do 21 sat.

Izvor: Agencije

Prethodni članakParezanović o navodnom opasnom otpadu u FRA: Otpad u fabričkom krugu stoji već 20 godina, uskoro će biti uklonjen
Sledeći članakMinistarstvo prosvete: Studenti mogu biti korisnici samo jedne stipendije

3 KOMENTARA

  1. Najbolji đak Šešeljeve pljuvačke škole je Vučić. Da bi bili to što jesu pljuvanjem se bave Brnabić, Orlić, Jovanov, Bakarec, Rističević, Atlagić. Pljuvači su Pink, Hepi, Informer, Alo, Srpski telegraf, i veliki broj drugih. Svi oni sprovode Vučičevu pljuvačku politiku. Problem je deo građana Srbije koji se time oduševljavaju.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here