U Čačku centralna proslava slave Demokratske stranke: Uvek spremni da se suprotstavimo zlu (FOTO)

8
1109

ČAČAK – Demokratska stranka obeležila je juče svoju slavu, Đurđevdan, centralnom proslavom u Čačku.

Domaćin slave bio je Darko Mlađenović, a prisutni su bili i potpredsednik stranke prof. dr Branimir Jovančićević, predsednik Izvršnog odbora Srđan Milivojević, portparolka stranke Alisa Kockar, član Predsedništva Ivan Dubljanin, kao i brojni članovi i simpatizeri stranke.

Sečenje slavskog kolača obavljeno je u prostorijama Gradskog odbora DS u Čačku.

Darko Mlađenović izjavio je da za njega predstavlja veliku čast činjenica da je čačanskoa organizacija DS domaćin centralne proslave slave te stranke.

Tu smo zajedno da proslavimo ovu slavu i da krenemo u novi početak. Trudićemo se da opravdamo poverenje koje nam je stranka danas ukazala i da Čačak dobije jedan jak gradski odbor Demokratske stranke, koji je potreban ovom gradu, da pomogne da ovaj grad ponovo stane na svoje noge onako kako to Čačak zaslužuje – naveo je prvi čovek čačanskih demokrata.

Predsednik Izvršnog odbora DS podsetio je da je Đurđevdan slava koja označava hajdučki sastanak i početak proleća.

I to je ono što je potrebno nama. Sveti Georgije je i velikomučenik. To je i putokaz kuuda treba da idu demokrate, uvek spremni za žrtvovanje, uvek spremni da se suprotstave zlu, uvek spremni da za to ponesu venac mučeništva, ne tražeći ništa zauzvrat – istakao je on.

Slavi Demokratske stranke prisustvovali su i predstavnici drugih opozicionih političkih partija.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPoznat prvi finalista prvenstva Srbije za juniore, veliko iznenađenje
Sledeći članakKošarkaši Borca boriće se za titulu juniorskog prvaka Srbije

8 KOMENTARA

  1. Ha ha ha ovo im je dobro. Žrtvuju se a ne traže ništa zauzvrat. Vidimo kako se “ muče i pate“ bivši članovi Tadić, Djilas, C.Jovanovic, Šutanovac i ostala bagra. Svi žive kao grofovi.

  2. Sem Darka Mlađenovića, nijednog starog demokrate ne vidim na slici i nekadašnju pravu omladinu koja je nosila stranku u Čačku. Posle 2008 krenuo je sunovrat stranke, pomirenje sa sps je jedan od korena pada DS, a DS je urušen sam sa sobom, tako će i sns sam sebe pobediti, sličnu priču rade kao demokrate.

  3. Videli smo vaš kvalitet i poverenje u vas, koje imaju građani Čačka, na izborima u aprilu o.g. Niste mi jasni, ne može ništa na halabuku, drage demokrate. Znamo vas. Bili ste, videli smo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here