U Čačku u petak neće biti protesta, organizovan prevoz na veliki miting u Beogradu u subotu

5
1088

ČAČAK – Protest “Jedan od pet miliona“ neće u petak biti održan u Čačku, a Čačani su pozvani da krenu u Beograd na veliki opozicioni miting u subotu 13. aprila.

U saopštenju Organizacionog odbora “Jedan od pet miliona“ u Čačku navaodi se da su protesti u tom gradu trajali gotovo četiri meseca.

Dvanaest nedelja smo svake subote šetali tražeći normalnije uslove za život ne samo u našem gradu, već u čitavoj zemlji. Nijedan od naših zahteva nije ni uzet u razmatranje, a kamoli prihvaćen. Nastavili su da urušavaju grad, zagađuju Moravu, i dalje nemamo svoj bioskop, i dalje posao u državnoj firmi možete dobiti isključivo preko partijske knjižice. Čelnici našeg grada nas nisu saslušali, pa zbog toga smatramo da je vreme da i Čačani krenu u Beograd. Vreme je da posetimo našu prestonicu, da mi čačanski “seljaci i đilkoši“, kako nas je nazvao Željko Mitrović, primitivni podanik svakog režima, kao u nekim drugim vremenima potvrdimo da smo željni slobode i pravde i da ćemo se za to boriti i izboriti – navodi se u saooštenju.

Iz organizacionog odbora “Jedan od pet miliona“ pozvali su Čačane da se u subotu 13. aprila okupe na parkingu kod “Rode“ u 10 sati, odakle se kreće put Beograda.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMihajlović ponovila da će autoput do Obrenovca biti gotov do leta
Sledeći članakPojedine autobuske linije od Čačka i ka Čačku ukinute jer nije bilo putnika

5 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here