U centru Čačka otvorena “Park Poliklinika“ (FOTO)

0
4291

ČAČAK – U jednom od najlepših kvartova Čačka, u neposrednoj blizini zelene oaze grada, otvorena je najsavremenija zdravstvena ustanova u ovom delu Srbije PARK POLIKLINIKA.

Vođeni idejom da je gradu koji se svakodnevno razvija neophodna ozbiljna i savremena poliklinika, potrudili smo se da sugrađanima ponudimo mogućnost da o onome što je najvažnije – ZDRAVLJU, brinu na najbolji način.

Prvi sprat PARK POLIKLINIKE posvećen je budućnosti svih nas. Našoj deci. Generacijama koje dolaze obezbeđeno je najprijatnije okruženje i prostor gde je specijalistički pregled moguće obaviti bez napetosti i neprijatnosti. Naš stručni tim SPECIJALISTA i SUPSPECIJALISTA PEDIJATRIJE čine vrsni lekari koji su svoja iskustva oblikovali u najeminentnijim zdravstvenim institucijama u zemlji.

Drugi sprat PARK POLIKLINIKE namenjen je pregledima specijalista i supspecijalista iz skoro svih INTERNISTIČKIH OBLASTI medicine kao i najsavremenijoj ULTRAZVUČNOJ dijagnostici. U prijatnim ordinacijama opremljenim prema najvišim medicinskim standardima, pacijentima su na raspolaganju stručnjaci iz oblasti KARDIOLOGIJE, HEMATOLOGIJE, GASTROENTEROLOGIJE, REUMATOLOGIJE, ENDOKRINOLOGIJE, RADIOLOGIJE, VASKULARNE HIRURGIJE, PULMOLOGIJE, INFEKTOLOGIJE, ORTOPEDIJE.

Naša misija je ZDRAVLJE ZA SVE. Najeminentniji specijalisti i supspecijalisti iz BEOGRADA i ČAČKA, ZAJEDNO SA ISKUSNIM MEDICINSKIM I NEMEDICINSKIM OSOBLJEM, čine nukleus PARK POLIKLINIKE.

Po pristupačnim cenama, u vrhunskim uslovima, posvetimo se svom i zdravlju naših mališana.

PARK POLIKLINIKA
FILIPA FILIPOVIĆA 16
ČAČAK
032.512.0.513.

Fotografije: Dejan Krsmanović

PR TEKST

Prethodni članakKoncertom Dejana Petrovića i “Big benda“ večeras počinje “Etnofest“, ovo je kompletan program
Sledeći članakU petak peti protest u Čačku, govornik poznati glumac

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here