U delu rekonstruisane Ulice Veselina Milikića naplaćivaće se parking

4
779

ČAČAK – JP “Parking servis“ naplaćivaće parking u rekonstruisanoj Ulici Veselina Milikića, i to u delu saobraćajnice od Ulice Filipa Filipovića do Učiteljske, odnosno Dečjeg dispanzera.

Naplata parkinga vršiće se po tarifi treće zone od 19 dinara za sat vremena.

U delu Ulice Veselina Milikića od Učiteljske do bedema neće se naplaćivati parking. U ovom delu ulica gde će se naplaćivati biće određen broj rezervisanih mesta za osobe sa posebnim potrebama, kao i za vozila hitne pomoći. Želimo da omogućimo našim sugrađanima prilazak Domu zdravlja i Dečjem dispanzeru i da imaju mogućnost da parkiraju vozilo za onoliko koliko im je potrebno i da ga svi možemo koristiti u toku dana, a ne samo jedno vozilo na jednom parking mestu gotovo čitav dan – izjavio je za TV Galaksija Dragan Grujović iz “Parking servisa“.

On podseća da je u Čačku obeleženo oko 1.500 parking mesta, a da se naplata vrši na 947. Parking mesta se naplaćuju po tarifama četiri zone, sa cenama od 19 do 65 dinara za sat vremena.

Izvor: TV Galaksija, Morava info

Prethodni članakAna Brnabić u sredu u Lučanima; Dolović: Dokaz da država misli na nas
Sledeći članakZa podsticajna sredstva poljoprivrednicima 27 miliona dinara

4 KOMENTARA

  1. Ulica je mnogo lepsa nego sto je bila! I naravno da treba da se naplacuje parking, da ste otisli u neki grad van nase zemlje, znali bi ste da se on naplacuje svuda, naravno u centru papreno. Parkirajte se malo van centra besplatno, pa setnja. Ne mora da se sedi u kaficu i da se gleda u automobil.

  2. napravili ste od ulice sokače.Umesto da imamo bulevare da ulice budu syo sire jer sve je vuse vizila Vama je u glavi samo kako parazitski dici do para.Kad ce te poceti sa naplatom parkinga u Ostri,Bresnici,Zablacu,Parmencu….pa i tamo moze da se namiri nwki partijski parazit.A to sto prva pomoc jedva prolazi do bolnice To Vas ne interesuje.Samo gledsjte kako narodu novac oteti.Bednici…..

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here