U sredu ozvaničenje saradnje organizacije “Srbija 21“ i GG “Čačak je naš“

3
409

ČAČAK – U Čačku će u sredu biti ozvaničeno strateško partnerstvo organizacije “Srbija 21“ i Grupe građana “Čačak je naš“.

Tom prilikom o programima ove dve organizacije i razlozima za njihovo objedinjavanje govoriće poslanik SDS Marko Đurišić, bivši funkcioner i poslanik LDP Bojan Đurić i nekadašnji odbornik u Skupštini grada Čačka Dragan Bisenić.

“Srbija 21“ predstavila je nedavno Deklaraciju o političkoj budućnosti moderne evropske Srbije.

Ta organizacija obavezala se da će sve što bud činila u budućnosti počivati na snažnoj obavezi i posvećenosti postizanju tog cilja da Srbija bude punopravna članica EU.

S druge strane, Dragan Bisenić izjavio je ranije da se obični gradjani nalaze “između čekića i nakovnja“ kada je u pitanju izbor na glasanju između vlasti i dela opozicije koja smatra da bojkot sve rešava.

Razlika između 5. oktobra (2000. godine) je u tome što su svi oni koji su bili okupljeni u Demokratskoj opoziciji Srbije (DOS) imali isti cilj, rušenje režima Slobodana Miloševića i nisu imali sumnje u pravac u kome Srbija treba da se razvija – prema Evropskoj uniji. Prvi put danas posle 20 godina imamo ponudu – mi smo za bojkot izbora da srušimo vlast, a posle ćemo da vidimo da li ćemo na istok ili zapad – rekao je Bisinić, i dodao da takve dileme ne sme da bude i da mora biti jasan put Srbije u Evropu.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVelimir Ilič: Cela opozicija da stane pod jedan barjak, NS ima predlog za idealnu nestranačku ličnost
Sledeći članakČačak grad sa najviše automobila po glavi stanovnika u Srbiji

3 KOMENTARA

  1. Samo izrazito proevropska opcija ima moj glas. Možda bi me privoleli i za bojkot sa takvom politikom, ali Savez Za Srbiju je okrenut prema Rusiji. Tako da su Srbija 21 na republičkom i Bisenić na lokalnoj sceni jedina normalna opcija.

  2. Biseniću je bolje da se maskira u deda mraza , možda ubedi neko dete da je pravi deda mraz . Ovako da ubedi odraslog čoveka da je opozicionar i da treba izaći na izbore teško.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here