U subotu peti memorijalni turnir “Aleksandar Jaćimović“

0
572

ČAČAK – U organizaciji FK Čačak 94 i Sportskog centra “Mladost“, a uz svesrdnu pomoć i podršku porodice Jaćimović, u subotu 20. juna će se održati peti memorijalni turnir “Aleksandar Jaćimović“.

Ovaj turnir se tradicionalno održava već petu godinu na fudbalskom terenu SC “Mladost“, u znak sećanja na tragično preminulog našeg sugrađanina Aleksandra Jaćimovića. Zanemeo je Čačak, ali i cela Srbija tog zlokobnog 23. aprila 2016 .godine kada je trenutak mladalačke nepromišljenosti ugasio jedan mladi život na Gradskom trgu.

Najmanje što možemo da učinimo da bismo sačuvali sećanje na našeg nekadašnjeg igrača koji je mlad izgubio život je organizacija ovog memorijala. Aleksandar je po svemu bio momak za primer i još uvek ne možemo da verujemo da ga nema i da je jedan trenutak nepromišljenosti imao takve posledice. Ujedno želimo da pošaljemo poruku da se takve stvari više nikada ne ponove. Zahvaljujem se klubovima koji su se odazvali našem pozivu i uzeli učešće na turniru – rekao je direktor FK Čačak 94 Boban Ječmenić.

Na petom memorijalnom turniru “Aleksandar Jaćimović“ učestvovaće pioniri Crvene zvezde, Sinđelića, BAK-a iz Bele Crkve, Apolona iz Kraljeva, Borca i domaćina Čačka 94. Svečano otvaranje turnira je u 11 časova, a finalna utakmica je planirana za 15:30.

U predigri turnira od 8:30 igraće cicibani Borca, Slobode, Metalca i Čačka 94.

Planirano je da nakon otvaranja turnira predstavnici svih učesnika obiđu spomen ploču Aleksandra Jaćimovića na Gradskom trgu i polože cveće na mestu ovog tragičnog događaja.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBračni par iz Čačka zaražen koronavirusom
Sledeći članakZbog havarije na fekalnoj crpnoj stanici meštani Parmenca ostaju bez vode

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here