U toku krpljenje udarnih rupa na prigradskom i seoskom području

4
525

ČAČAK – Javno preduzeće “Gradac“ trenutno sprovodi krpljenje udarnih rupa na prigradskim i seoskim putevima na teritoriji grada Čačka.

Prema rečima direktora preduzeća Dragana Vukajlovića, ovogodišnjim planom i programom poslovanja izdvojeno je 20 miliona dinara za sanaciju i asfaltiranje saobraćajnica na prigradskom i seoskom području.

Do sada smo u mesnim zajednicama Preljina, Prislonica, Milićevci, Rakova, Ovčar Banja, Gornja i Donja Trepča, Donja Gorevnica, Mrčajevci, Jezdina, Slatinska Banja i Kukići izvršili krpljenje udarnih rupa. Iskrpljeno 6.500 kvadratnih metara puteva. Postoje mesne zajednice u kojima krpljenje još nije završeno, ali i to će uskoro biti urađeno, budući da ćemo ovu vrstu aktivnosti obavljati punim intenzitetom do kraja godine. Očekujemo da ćemo rebalansom budžeta dobiti nova stredstva da nastavimo sa krpljenjem onih saobraćajnica koje nisu bile predviđene usvojenim planom i programom poslovanja – izjavio je Vukajlović za Morava info.

On je podsetio da je mreža puteva na prigradskom i seoskom području dugačka preko hiljadu kilometara.

Izvor: Morava info

Prethodni članakGadafi sa Andrićevog venca
Sledeći članakZatvara se vijadukt, evo kako će se odvijati saobraćaj kroz grad

4 KOMENTARA

  1. A to što ste izbacili pet lopata asfalta u Milićevcima na put koji treba celokupan da se menja ( što je gradonačelnik lično obećao da će još u martu da krenu radovi ) a za šta su pare od države legle na račun opštine i sami potrošili iako piše svrha uplate Milićevački, verujte sledi tužba

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here