Udruženje građana “Velika kolonija“ povuklo staro i izdalo novo saopštenje za javnost

2
567

ČAČAK – Inicijativni odbor udruženja građana “Velika kolonija“ izdao je novo saopštenje za javnost povodom najava da će se u tom naselju, na uređenoj zelenoj površini, graditi stambeni objekat.

Inicijativni odbor jutros je zamolio redakciju Morave info da povuče prilično oštro sročeno saopštenje, koje je u utorak uveče objavljeno na našem portalu.

U novoj reakciji povodom aktuelne situacije Inicijativni odbor “Velika kolonija“ obavestio je javnost da “i pored uredno predatog i overenog zahteva za prijem kod gradonačelnika, on se još nije oglasio ovim povodom“.

Takođe se nisu oglasile ni gradske službe kojima smo se obratili za dodatne informacije o mogućoj gradnji na katastarskim parcelama parka u Velikoj Koloniji (kod igrališta FK Sloboda). Molimo gradonačelnika da nas primi kako bi smo mu izneli naš stav vezano za očuvanje ovog parkovskog prostora – navodi se u saopštenju.

Inicijativni odbor udruženja građana “Velika kolonija“ obaveštava javnost da će u nedelju 2. februara, u 12 časova, u parku u Velikoj Koloniji, biti organizovan protesni skup za očuvanje ove zelene površine.

Molimo sve zainteresovane sugrađane da svojim prisustvom podrže našu akciju. Samo masovnim učešćem na skupu možemo sačuvati park! – poručuju nezadovoljni građani.

Izvor: Morava info

Prethodni članakĆeriman: Čačanskih “1 od 5 miliona“ neće izaći na izbore, već će podržati odluku naroda da ih bojkotuje
Sledeći članakPohvale za Jolovića iz Londona

2 KOMENTARA

 1. Tesko da ce se nesto dobro izroditi iz ovog apela gradjana.
  Investitori su u sprezi sa vlastima,tako da ce biti tesko odbraniti ovu zelenu povrsinu…
  Mozemo ocekivati pravu invaziju investitora na sve prazne povrsine duz avenije…
  Ko bude hteo u prirodu,moze je naci nedaleko u selima oko Cacka…

  • svuda isto…

   Dakle neki investitori nastavljaju da otimaju tudje i da peru lovu narko kartelima

   Nadlezni cute jer su debelo podmazani i/ili ucenjeni drugim aferama

   Manite se resavanja ovog pitanja na lokalnom nivou i pravac Beograd i obavezno pricu dajte nacionalnim medijima i „medijima“

   Udrite na sva zvona, ali znajte jedno – „institucije“ su deo iste ekipe, tako da ne gubite vreme i snagu jureci ih tako „zauzete“ i „nenadlezne“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here