Udruženje “Knez Stracimir“ podržalo izbornu listu Dveri

10
443

ČAČAK – Udruženje “Knez Stracimir“ iz Čačka, koje se bori za očuvanje graditeljskog, kulturnog i prirodnog nasleđa, podržalo je izbornu listu Dveri na lokalnim izborima za grad Čačak.

Kako je saopšteno iz udružena, to čine zato što veruju tim ljudima, “a mnoge od njih i poznajemo i znamo da su iz časnih porodica“.

  • Znamo da se časno i pošteno bore i žrtvuju za porodicu i očuvanje tradicionalnih vrednosti i naše kulture i vere. Oni nam vraćaju veru i nadu u budućnost, i da naš grad može da bude bolji, napredni i lepši život u njemu. Dveri su nas u prošlom mandatu kada su učestvovali u radu Skupštine grada Čačka podržavali u našim aktivnostima i nastojanjima da se spreči urbanistički haos u gradu i sačuva graditeljsko i kulturno nasleđe – izjavio je predsednik udruženja “Knez Stracimir“, arhitekta Miloš Radovanović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZavršena rekonstrukcija Poletovog fudbalskog igrališta
Sledeći članakGrađanima masovno stižu pozivi za vojne vežbe: Šta ako se ne odazovete?

10 KOMENTARA

    • Ma nego , majke ti, ko ti je veći patriota. Da nije slučajno Vučić, Dačić, ili možda Đilas. E jadni smo mi sa takvima.

  1. Čačani, jel se pitate zašto vam Vučić svaka tri dana ispira mozak. Zašto Dačić nema svoje ja. Zašto Palma hrani Jagodince da bi ga glasali. Zašto je Zavetnica tako brzo postala gora od Jovanova. Zašto Milun svoja nezakonja pravda bogatim roditeljima.
    ZATO DVERI, koje se dvanaest godina nisu prodale ni Velju, ni Vučiću.

  2. Bivši Veljov dvorski arhitekta koji će ostati upamćen po sumanutim projektima marine, golf igrališta na Moravi, trijumfalnoj kapiji na trgu… A uz to izgleda i idol mlađanom bugarskom diplomacu Šipetić, koji se utripovao da je arhitekta svetske klase a još nije izgradio ni kokošinjac.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here