Uklonjeni usporivači saobraćaja kod Mašinske škole; GG “Čačak je naš“: Konačno prestalo maltretiranje građana

11
1648

ČAČAK – U Ulici dr Dragiše Mišovića kod Mašinsko-saobraćajne škole jutros je počelo uklanjanje “ležećih policajaca“ velikih gabarita, zbog kojih je na ovoj deonici često dolazilo do kolapsa u saobraćaju.

U Grupi građana “Čačak je naš“, koja je mesecima ukazivala na neophodnost uklanjanja usporivača saobraćaja ovog tima u jednoj od najprometnijih gradskih saobraćajnica, zadovoljni su ovakvim ishodom.

Posle bezbroj obraćanja nadležnim službama i medijima od strane GG “Čačak je naš“, jutros je najzad počelo uklanjanje usporivača saobraćaja kod Mašinske škole. Posle godinu dana bespotrebnog maltretiranja građana odgovorni su priznali grešku i zato ih pozivamo da sa mnogo više stručnosti i ozbiljnosti pristupe rešavanju ovog problema, sagledavajući sve aspekte bezbednosti, ali i nesmetanog odvijanja saobraćaja – naveli su u GG “Čačak je naš“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDanica Popović: Inflacija sigurno 20 odsto, ali nema potrebe praviti zalihe
Sledeći članakSupružnici povređeni u saobraćajnoj nesreći u Mojsinju u teškom stanju, lekari se bore za život žene

11 KOMENTARA

  1. Da li je moguće da poluintelekti još uvek nisu naučili da je cela ulica Dragiše Mišovića državni, a ne lokalni put. To znači da njime upravljaju Putevi Srbije, odnosno Vlada Srbije.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here