Ulaz na festival “Priča“ samo uz dokaz o vakcinaciji, preležanom kovidu ili negativnom testu

17
1161

ČAČAK – Na rok festivalu “Priča“, koji će se na stadionu FK Remont održati večeras i sutra, biće poštovane sve epidemiološke mere koje je usvojio Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19.

To znači da će na stadion moći da uđu samo posetioci koji prilikom ulaska pokažu potvrde o vakcinaciji, potvrdu o preležanom korona virusu, potvrdu o PCR testu ili narukvicu kao potvrdu broja antigenskog testa.

Iz Torističke organizacije Čačka, koja je jedan od organizatora festivala, saopštavaju da će brzo antigensko testiranje moći da se sprovede na dva punkta. Prvi je u Domu kulture i on će raditi od 9 do 24 sata tokom dva dana trajanja festivala. Drugi će biti postavljen na ulazu na stadion FK Remont.

Na punktu broj 2 redari će vršiti kontrolu posetilaca (potvrde o vakcinaciji, potvrdu o preležanom korona virusu, potvrdu o PCR testu ili narukvice kao potvrde broja antigenskog testa). Testiranje na oba punkta će biti besplatno za posetioce festivala “Priča“ – navodi se u saopštenju.

Program festivala obe večeri počinje u 21 čas. Kapije se otvaraju u 20 časova.

Prve festivalske večeri nastupiće Ničim izazvan, Partibrejkerski i Psihomodo Pop, a u subotu Kolja, Dr Nele Karajlić i Brkovi.

U pratećem delu programa biće organizovana i festivalska pijaca.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDirektorka Centra za socijalni rad u Čačku o slučaju porodičnog nasilja u Zablaću
Sledeći članakTiodorović: Zašto bi kovid propusnice bile neustavne?

17 KOMENTARA

 1. Ovakve mere uvesti i za ulazak u kafiće, restorane, bioskope, pozorišta kao što se radi u civilizovanom svetu. U svakom slukaju svaka čast organizaorima.

 2. Pustite vi nas antivax…..mi se brinemo za vas vaxovane. Dolazi vam MU varijanta i napada samo vas. Niste obavesteni da vax ne pomaze, pa ni 3.doza?

   • A new coronavirus “variant of interest” named Mu – also known by its scientific name as B.1.621 – is being closely monitored by the World….
    Govedo nepismeno nije Mi nego Muuuu (kao krava)

    • U Srbiji se to čita kao MI. Da li si završio srednju školu? Verovatno nisi, ali znaš valjda iz osnovne kako se označavaju slova grčkog alfabeta? Onda si, pretpostavljam, čuo i za grčko slovo ‘mi’. Ili možda nisi. I odluči se da li si Lala ili Lela. 🙂

     • Lepo je što si čuo da postoje grčka slova ali mutacija virusa je nazvana „Mu“. Tako se piše a englezi izgovaraju „mju“. Možda u tvom selu krave riču Miiiiii umesto Muuu.

     • Do sada su klasifikovane četiri soja virusa koji su ocenjeni kao opasni i izuetno zarazni: alfa, beta gama i delta. Peti soj je ‘mi’, po slovu grčkog alfabeta, kao što su i ostala četiri nazvana po tim slovima. Ako ti zbog svog prirodnog ambijenta više voliš da ga zoveš MUUUU, to je tvoja stvar. Ali, u Srbiji se naziv tog soja virusa izgovara ‘mi’, a ne ‘mu’. Da li papu zoveš Franja ili Frensis kao što ga zovu na engleskom govornom području. Jovan Pavle ili Džon Pol? Pojma nemaš, glup si. Ne pravi se pametan.

 3. Čist FAŠIZAM!!! Pozivam ljude da bojkotuju ovako organizovanu manifestacij. Kakav je smisao traženja potvrda (ausvajsa). Doktori kažu da su prenosioci virusa i VAKCINISANI. Čemu ovo iživljavanje. Ovo traženje potvrda je protivustavno (ograničava slobodu kretanja). Ako ima i malo razuma BOJKOTUJTE ovako organizovanu manifestaciju!!!!!

  • Ajde ne rise, mujmane!!!
   Lepo ti je ostavljena mogućnost da se testiraš. Naravno da ne treba da uđeš ako si zaražen. Antivaks fašisto smrdljivi.

   • Jadni dečače, hoće li se testirati vakcinisani sa potvrdom? Neće, oni imaju potvrdu. A oni su najveći nosioci navodne zaraze. Kažu da virus mutira al` tebi je mozak mutirao!!

  • Da je sreće i da je vlast iole normalna zabranila bi ovakve skupove kojih nikad nije bilo više nego ovog leta. Ko ovde nije normalan vidi se. Ali oni misle da je narod budala. S jedne strane pričaju o širenju korone i velikom porastu obolelih, za šta okrivljuju narod, a sa druge strane sve živo dopušraju.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here