Usporivači saobraćaja kod Mašinske škole neće biti uklonjeni, već će ivice platoa biti ublažene

4
1170

ČAČAK – Usporivači saobraćaja kod Mašinsko-saobraćajne škole nisu uklonjeni, već će samo biti izvršena njegova korekcija u smislu ublažavanja ivica izdignutih platoa.

Jutros su se na punktu kod Mašinske škole pojavile mašine, što je u prvi mah protumačeno kao početak potpunog uklanjanja “ležećih policajaca“.

Pojedine političke organizacije su se tim povodom oglasile, rekavši da će na taj način biti rešeni konstantni problemi građana koji putuju Ulicom dr Dragiše Mišovića.

Kako Morava info saznaje, JP “Putevi Srbije“ nije dozvolilo uklanjanje platoa, već samo njihovo produženje i ublažavanje pada ivica platoa “u granicama Pravilnika o tehničkim sredstvima za usporavanje saobraćaja na putu sa ciljem nesmetanog kretanja vozila projektovanom brzinom na predmetnom delu puta“.

Podsetimo Ulica dr Dragiše Mišovića predstavlja državni put koji je pod ingerencijom JP “Putevi Srbije“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakAsfaltiran put u Kačulicama, sledi rešavanje problema vodosnabdevanja
Sledeći članakSledećeg petka u Prislonici počinje 35. Sabor frulaša Srbije “Oj Moravo“, objavljen program

4 KOMENTARA

  1. Zašto se ul. Dragiše Mišović ne proširi na 4 trake i napravi moderan bulevar. Onde su bile gužve i kada nije bilo ispitivača saobraćaja jer ulica ne može fizički da primi toliku količinu vozila. Tamo dnevno prodaje sigurno preko 20 000 vozila. Ja mislim da je Veljo Ilić uradio taj projekat a da su ga stopirala i puteva Srbije pošto su oni trebalo da daju sredstva jer je put pod njihovom ingerencijom. Izgradnja bulevara smanjila bi guzve, zagadjenje i razvila Atenicu,Trnavi,Kulinovce da postanu atraktivni za stanogradnje, da ne guraju zgrade u centar grada. Imate primer Avenije posle izgradnje bul.Vuka Karadžića i Alvadzinice posle izgradnje bul.Oslobodjenja..

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here