Večeras “Karusel eksperiment“: Tri koncerta u Domu kulture, sviraju i gosti iz Francuske

0
181
Gosti iz Francuske: Aneta George and Martin Milcent trio

ČAČAK – Treće po redu programsko veče u okviru 11. izdanja Festivala ambijentalne i etno muzike “Karusel – original“ biće održano večeras u velikoj sali Doma kulture, sa početkom u 20:30.

Programom pod nazivom “Karusel eksperiment“ predviđena su tri koncerta: “Dragon fuel“, “Popečitelji“ i “Aneta George and Martin Milcent Trio“.

Reč je o izvođačima koji se bave istraživanjem zvuka u različitim žanrovima, eksperimentišući sa različitim muzičkim pravcima, poput world music, jazz, eksplozivni andergraund zvuk.

“Dragon Fuel“ iz Novog Sada, koji predvodi Lav Kovač, bubnjar sa internacionalnom karijerom. Grupa eksperimentiše sa različitim muzičkim žanrovima – worl music, jazz, stvarajući neopisivo orginalnu zvučnu sliku.

Centralno mesto koncerta zauzimaju gosti iz Francuske, jazz sastav “Aneta George and Martin Milcent trio“ iz Pariza, klasična jazz trojka, klavir, bubanj i bas i opčinjujući vokal Anete George.

Kao treći, nastupiće “Popečitelji“ iz Kragujevca, sastav koji godinama neguje eksplozivni andergraund zvuk na našoj i regionalnoj sceni.

U sredu 31. jula u gornjem holu Doma kulture u 21 sat biće otvorena i izložba fotografija sa prošlogodišnjeg i ovog izdanja festivala.

Autor izložbe je Aleksandar Alempijević, muzičar, fotograf i predsednik Saveta festivala.

Izvor: Morava info

Prethodni članakĐurović bio uračunljiv kada je ubio Miloša, na nožu koji je potegao njegovi otisci i DNK
Sledeći članakZlatić: Ako ljude isterujemo na ulicu zbog dugova, onda smo kao društvo otišli dođavola

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here