Veliko finale City Games karavana na čačanskim bazenima

0
188
Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

ČAČAK – Nakon mesec dana turneje po Srbiji, City Games karavan zaustavlja se u Čačku, gde će se održati finalno državno takmičenje u ovoj međunarodnoj manifestaciji.

Gradski bazen biće centar svih dešavanja u utorak 30. jula od 19:30 minuta.

Drago nam je što će se finale održati u Čačku. Vaš grad ima posebnu energiju i najbolje navijače. Ne sumnjam da će ovo finale biti veče za pamćenje – kaže nam autor i direktor projekta Miroslav Kržik.

Pet najboljih gradova iz Srbije, koji su kvalifikacijama izborili svoja mesta u finalu i ekipa domaćina iz Čačka, ukrstiće svoje snage u nesvakidašnjim igrama na bazenu koje su osnovni sadržaj ovog projekta, a osmišljene su tako da zabave publiku i takmičare, ali i da podstaknu vrednosti poput prijateljstva i timskog duha i da ukažu na važnost bavljenja sportom.

Igre se baziraju na tradicionalnim disciplinama i proizvodima, što je vidljivo i iz njihovih
naziva: vodena alka, leteći vaterpolo, veslo, trka magaraca, vodena košarka… Ukupno je 13 različitih disciplina koje nude pregršt zabave i adrenalina za sve generacije – kaže Kržik.

Pobednik državnog finala u Čačku, predstavljaće Srbiju na velikom Međunarodnom finalu 2020. godine u Sloveniji, gde će se za titulu šampiona boriti sa još 16 ekipa iz Evrope.

Pozivamo sve sugrađane da svojim prisustvom i žestokim navijanjem pomognu svom timu da dođe do pobede. Vidimo se 30. jula na gradskom bazenu od 19:30 – kažu organizatori.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIvana Jorović i dalje najbolje rangirana srpska teniserka
Sledeći članakDr Radojević odgovorio SNS-u: Zašto ne uhapsite onoga ko je odgovoran za “Stop shop“?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here