Video klopka: Evo kako su Čačani otpad od zaklanih životinja bacili na Spomen parku (VIDEO, FOTO)

2
1169

ČAČAK – Komunalna policija nastavlja sa postavljanjem video klopki kako bi se sankcionisali sugrađani koji nesavesno odlažu otpad i prljaju naš grad.

Ovoga puta uhvaćeni su sugrađani koji su sav otpad od klanja životinja bacili u kontejner, i to na jednom od omiljenih izletišta Čačana – Spomen parku.

U prilici smo da svedočimo i jednom pravom prekršaju sa predumišljajem. Dakle ne radi se o neznanju, vandalskom ili bahatom ponašanju, već jednom vrlo svesnom kršenju zakona. Lokacija je Spomen park, nekako zgodna za iživljavanje pojedinaca, u ovom slučaju naš sugrađanin je, apsolutno svestan da krši zakon, u kontejner ubacio otpad životinjskog porekla. Da je svestan da čini prekršaj govori činjenica da je sadržaj otpada pokušao da sakrije prebacivanjem parčeta katrona iznad, znači upoznat sa položajem kamere videonadzora. Na konstataciju komunalnog policajca da je uhvaćen da delu, branio se kako ovaj nema dokaz, jer navodno sadržaj bačenog otpada se ne vidi na snimku. Na ovakvo flagrantno kršenja zakona, moramo svi reagovati, javno osuditi i žestoko sankcionisati, na kraju sve učiniti da ovakvi postupci budu što ređi. Napominjemo da je odlaganje otpada životinjskog porekla regulisano pozitivnim zakonskim propisima – navode u JKP Komunalac.

Zašto je važno pravilno postupati sa sporednim životinjskimp proizvodima, kako se to pravilno čini, šta su opasnosti ukoliko to ne činimo? Pogledajte u ovoj kratkoj animaciji.

Izvor: Morava info

Prethodni članakAutobusi “Autoprevoza“ do Beograda i dalje Ibarskom magistralom
Sledeći članakČačanska teniserka Sara Đunisijević trijumfovala na “Sportskim igrama mladih“ u Splitu

2 KOMENTARA

  1. Da li je komunalana policija prosla skoro ulicom Radsiava Gavrilovica….da se vidi divlja deponija od brace Roma….i nikom nista….stakla po ulici od razbijenih flasa…u visokoj travi samo Bog zna sta sve nema…hvala Bogu bolje sto se ne kosi….a kad im se nesto kaze…e to je napad po nacionalnoj osnovi…a da bacaju crkotine i djubre to mogu a da svoja g…. ociste to ne mogu…tad se ne sete naconalnih prava….zato drugovi vlastodrsci zasucite rukave i dovedite u red svoje biracko telo…desice se nekad da pametan ne moze da popusti koliko b…. moze da zategne pa dodje do zamora materijala a kad se materijal zamori onda dodje do…..

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here