Više od 250 maturanata polagalo probni prijemni na FTN

0
365

ČAČAK – Proteklog vikenda na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku održan je probni prijemni ispit za preko 250 budućih brucoša. Nakon završene besplatne pripremne nastave, maturanti su imali priliku da provere svoje znanje iz svih predmeta koji su predviđeni za polaganje prijemnog ispita.

Probni prijemni ispit polagali su maturanti iz Čačka, Užica, Kraljeva, Kragujevca i drugih gradova Srbije, ali i Republike Srpske. Ove godine na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku ima 588 mesta za studente na 12 studijskih programa. Kandidati koji su se opredelili za strukovne studije prijemni ispit će polagati 29. juna, a za akademske studije 30. juna 2022. godine.

Sve detalje upisa možete pronaći na OVOM LINKU.

Ovo je bio i poslednji dan održavanja manifestacije “Dani otvorenih vrata“, pa su budući studenti i ove subote imali priliku da se saznaju sve što ih zanima o svim studijskim programima osnovnih akademskih i osnovnih strukovnih studija FTN-a. Zabeleženo je najveće interesovanje kandidata od početka manifestacije. Profesori, asistenti, saradnici u nastavi i studenti pomogli su maturantnima da reše dileme u vezi sa upisom i studiranjem na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOtvorena kupališna sezona na gradskim bazenima, nabavljeno 100 novih ležaljki, uskoro škola plivanja
Sledeći članakČačanka najbolja teniserka poznatog koledža u SAD u proteklih četvrt veka, njen brat ima dva srebra sa Borcem

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here