Više od šest i po miliona birača ima pravo glasa na predstojećim izborima

8
232

Republička izborna komisija saopštila je danas da je ukupan broj birača u Srbiji 6.501.689.

Kako je rečeno na sednici, ovaj broj je utvrđen na osnovu rešenja Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu koje je juče zaključilo jedinstveni birački spisak.

Republička izborna komisija donela je odluku da za izbore za predsednika Srbije 3. aprila 2022. godine bude odštampan identičan broj glasačkih listića kao što je i broj birača.

RIK je danas potvrdio da će i za glasanje za narodne poslanike biti štampan isti broj glasačkih listića.

Štampanje svih glasačkih listića počelo je u štampariji „Službenog glasnika“.

Izvor: Beta

Prethodni članakPorast broja hospitalizovanih kovid pacijenata, nema teško obolelih
Sledeći članakU Čačku svaka svaka deseta testirana osoba zaražena koronom

8 KOMENTARA

  1. Ovi portali su „odlični“, što anonimno možeš da iskažeš svoj jad i bedu, nezadovoljstvo, mržnju, pakost i na kraju svoju glupost.. Što je i najčešće.

  2. Mora da ste imali 5 iz matematike, ako ste išli u školu. Ili ste dokoni 100 % pa svaki da nešto računate. Lično za to nemam vremena. A to rade službe, plaćene, pametniji od mene. Bavite se ljudi nečim.

  3. Pravo na 100€ imalo 5,5 miliona punoletnih državljana, a sad pravo glasa 6,5 miliona.. Nisam neki matematičar, ali, činjenica je da se sprema otimačina veka.. Ili se RIK opet preračunao.

  4. Dakle, RIK objavi da je upisano 6,5 miliona punoletnih biraca, a za 100 eura pomoci 2020. godine objave da je pravo na istu imalo 5,5 miliona punoletnih stanovnika Srbije.
    Ili je neko ukrao 100 miliona eura tada, ili ce biti ukradeno milion glasova na izborima.
    Trece opcije nema.

  5. U ovu cifru su verovatno uračunali i birače iz Republike Srpske i Nesvrstanih zemalja, koji su u tranzitu u našoj republici. Pun je internet poziva za glasanje birača sa čudnim imenima i po 20oro njih prijavljenih na istoj adresi. Čudi me da te informacije ne dopiru do naših lokalnih portala. Utisak je, pljačka veka se sprema pred ove nazovi izbore.

  6. Dovoljno je voziti automobil po ulicama našeg grada i videti kakva je vlast. Sve ulice propale, pune rupa. Ova vlast je uvela i krpljenje rupa sa behaton kockama. A o opterećenosti vodovodne i kanalizacione mreže videli smo sve posle ove zadnje kiše. O parkiranju i gužvama nema potrebe da se priča. Svaki objekat koji su rekonstruisali ili pravili kasnio je po nekoliko meseci i koštao je mnogo više od realnog. O stranačkog zapošljavanju može knjiga da se napiše. O njihovom kadru dovoljno je uporediti imovinsko stanje pre stupanja na funkciju i sada. A diplome kriju.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here