Vladika Grigorije: Želim da živim i da budem u društvu ljudi, vakcina nije napravljena da nas ubije, već da nas spase

6
1002

Episkop diseldorfski i cele Nemačke Grigorije Durić objavio je na svom Instagram profilu video snimak u kom objašnjava zbog čega je odlučio da se vakciniše.

Kako ističe, izabrao je da se vakciniše zato što želi da bude zdrav.

Želim da živim i da budem u društvu ljudi, a pre svega imam poverenje kad je u pitanju činjenica da vakcina nije napravljena da nas ubije, već da nas spase – poručio je Grigorije.

On je napomenuo da zna da postoji “ogroman broj onih koji se plaše, podozrevaju i smatraju da su ugroženi vakcinacijom“.

Mi smo, uz punu odgovornost i sa svešću da nismo stručnjaci iz te oblasti, pozvali sve ljude da se vakcinišu, jer trenutno, a to je bilo saborno mišljenje svih episkopa kao i vladike ruskog Marka – ne postoji bolje rešenje u suzbijanju virusa nego što je vakcina – istakao je Grigorije.

Vladika je objasnio i kako je došlo do ovog apela.

Dan uoči održavanja konferencije, jedan izvanredan sveštenik Antiohijske pravoslavne crkve, koji je inače i lekar, predložio da se napravi apel koji bi se odnosio na sve ono što se u ovom momentu događa oko nas. Reč je o pozivu za koji znamo da nosi određene nedoumice – da se ljudi u svojim najbližim zdravstvenim centrima vakcinišu – objasnio je Grigorije.

Izvor: Nova.rs

Prethodni članak“Mister Vorky“ u UG “Nadežda Petrović“: Filmovi sa festivala jednominutnog i kratkog filma
Sledeći članakSutra počinje prijavljivanje za dodatnih 20 evra državne pomoći

6 KOMENTARA

  1. Vladiko dragi, antivakserska stoka pije Ivermektin za ovce i konje, a o vakcini lupeta idiotarije. To je stoka od rođenja, živi kao stoka i dočekaće takva sudnji dan.

    • Bravo aco tako treba iskreno zastupaju svoj stav do kraja. Svako treba da ostane u onome sto jeste dobri će biti još bolji loši će biti još gori Božija je poslednja. Nadam se da si dobro informisan i da vakcinisu se brate nemoj dozvoliti da te ovi Anti vakseri smute evo sada nam spremaju petu obaveznu vakcinu za kovid pasoš. Bez nje brate aco nećemo moći da kupujemo niti prodajemo. Uostalom nemogu oni toliko virusa pustiti koliko mi vakcina možemo primiti. Pa ćemo brate aco na kraju videti čija majka crnu vunu pređe Posle sposobnosti rasudjivanja dijamanti i biseri du najredji na svetu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here