“Vojna akademija 5“ pred Čačanima

0
560

ČAČAK – U Velikoj sali Doma kulture u ponedeljak i utorak (7. i 8. oktobar) na repertoaru će biti domaći film “Vojna akademija 5“. Projekcije su u 16, 18:30 i 20:30.

Novi nastavak donosi avanture poznatih junaka u novim životnim izazovima. Kapetan Danijel Stošić pokušava da se vrati staroj ljubavi, letenju, Roksanda i Vasiljević se bore za opstanak veze, Šaša i Klisura za potomstvo. Pratićemo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada će na test izdržljivosti doći njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Uloge: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragićević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Olga Odanović, Dragana Dabović, Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski, Darko Tomović Režija: Dejan Zečević

Izvor: Morava info

Prethodni članakBoško Obradović: Vlada da objavi ugovor sa Austrijom o povratku migranata u Srbiju
Sledeći članakNeško Milovanović već smenjen sa mesta trenera mlade reprezentacije

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here