Vozač BMW-a divljao na putu Čačak – Milanovac: Prekoračio dozvoljenu brzinu za 130 kilometara na čas!

9
3670

ČAČAK – Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su na državnom putu Gornji Milanovac – Čačak zaustavili dvadesettrogodišnjeg vozača BMW-a zbog više težih prekršaja.

Vozač je na delu puta gde je ograničenje 80 vozio 173,4 kilometra na čas, a potom je na delu puta gde je ograničenje 50 vozio 185,9 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku.

Uz to, počinio je i prekršaj preticanje jednog putničkog vozila preko pune linije. Vozač je isključen iz saobraćaja i protiv njega su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČačak protiv nasilja: Izgradnja Zdravstvene stanice pod velom tajne, kako politika zamagljuje stvarnost
Sledeći članakKošarkaška sećanja: Kako je Conja Koprivica optužio svoje igrače da su predali ili prodali utakmicu protiv Partizana

9 KOMENTARA

  1. Kada ti se nabije na branik, ides klasika po kocnici, cisto da nasilnika prisilis da drzi bezbedno rastojanje, koje je po zakonu o bezbednosti saobracaja obavezno za sve ucesnike u saobracaju. A takvih nasilnika koji su bahati i besni sa skupim i brzin automobilima ima u Bulevaru Vudroa Vilsona, koji je izgleda izuzet od radarske kontrole. Tamo su brzine koje razviju i do 200 na delu gde je ogranicenje 50 i gde ima mnogo naroda koji prelaze od Galerije na autobuske stanice. Predlog je da se postave kamere kije ce meriti brzinu, ili policijske radare, kod ulaza broj 3 ( galerije ) ka i preko puta u nivou ulaza vozila u garazu pre ulaza broj 2 u galeriju. Pravo je cudo da tamo nema nesreca, koliko se divlja !!!!

  2. KO KAZNJAVA POLICIJU KAK KRSI PRAVILA . VOZE KROZ CRVENO PRETICU PREKO JEDNE PRETICU PREKO 2 PUNE LINIJE VOZE GDE JE 60 PREKO 90 .PARKIRAJU AUTO NA PESACKOM PRELAZU ILI TRITOARU GDE TREBA PESACI SA PESACKOG DA PREDJU ULICU. ZAR TIME KOJI TOBOZE STITE VOZACE ONI SE NASILNICKI PONASAJU I UGROZAVAJU DRUGE UCESNIKE U SAOBRACAJU . SRAMOTA I BRUKA ZA DRZAVU I ZAKON ONI KOJI TREBA DA GA STITE NAJVISE GA KRSE.. UVEDITE U ZAKON DA GRADJANI MOGU SLIKATI I SNIMATI POLICIJU I NJIHOVO BAHACENJE . I TAKVI BUDU SANCIONISANI PA I GUBILI POSAO U TEZIM SLUCAJEVIMA.

  3. Odakle ovim danasnjim izdepiliranim bahatim momcicima tolike pare?!
    BMW sa 23 godine?!
    Alo bre rodjaci, gde se bere ta lova u tim godinama.
    Molim vas da mi neko objasni

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here