Vučić: Izbori u Srbiji najkasnije za sedam meseci

4
339
Foto: Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će izbori u Srbiji biti održani veoma brzo, za tri ili šest meseci, a svakako u narednih šest-sedam meseci.

Dodao je da su lokalni i pokrajinski izbori redovni, a najverovatnije će biti održani i parlamentarni.

Vučić je novinarima u Budimpešti, komentarišući izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je pala vlast u Beogradu „samo to ne zna“, naglasio da je opoziciju „sto puta pitao“ kada žele na izbore.

E, pa nije ovo fontana želja, da tražite beogradske, a druge nećete. Imaće izbore veoma brzo. Da li će biti za tri ili šest meseci, svakako u narednih šest-sedam meseci će biti izbora – naglasio je Vučić.

Govoreći o tekstu u britanskom listu Tajms u kojem je označen kao Vito Korleone i Al Kapone, Vučić objašnjava da to nije ocena lista, već izjava poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića.

U tekstu nema ništa. Trla baba lan, da joj prođe dan. Znate koliko se ja sekiram zbog tih tekstova. Zabrinuo bih se da pišu lepo o meni – rekao je Vučić.

Izvor: FoNet

Prethodni članakMladi čačanski košarkaši otputovali na “Školarijadu“ u Rio de Žaneiru
Sledeći članakSimfo rok koncert večeras na Gradskom trgu

4 KOMENTARA

  1. Nece valjda da se spusta na nivo zvalavog Srdjana, Marinike pa I Tajmsa najvece svetske alapace u sferi novinarstva. Zna covek ko je I sta je. Bravo Predsednice. Ne daj se olosima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here