Vučić: Početkom 2022. svi penzioneri dobijaju po 20.000 dinara

13
541

Početkom 2022. godine penzioneri u Srbiji će od države dobiti pomoć od 20.000 dinara, a do 2025. godine imaće prosečnu penziju 440 evra, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu avucic.

U objavljenoj video poruci navodi se da penzije rastu „godinu za godinom, svake godine“.

Pre deset godina zatekli smo penzionere za prosečnom penzijom od jedva 200 evra. Uprkos teškim reformama, uspeli smo da od tada povećamo penzije za oko 25 odsto – navodi se u poruci.

Samo u protekle četiri godine, navodi se, penzije su realne porasle za 14 odsto, dok najstariji sugrađani dobijaju jednokratnu pomoć iz godinu na godinu i da nema razloga da se tako ne nastavi.

Zajedno smo to postigli – istakao je Vučić.

Izvor: N1

Prethodni članakDr Radovanović: Ministar može da naredi obaveznu vakcinaciju, to ne bi bilo protivustavno
Sledeći članakKada u Čačak stiže treća doza ruske vakcine?

13 KOMENTARA

  1. Nego šta nego će da pobedi. Jedini koji vredi od ovih što se nameću. On daje,gradi, radi,a svi pre njega uzimali. Ništa posle njih nije ostalo. Samo jad i beda, katanci, otpušteni radnici,čamotinja. Pa sad glasajte.Ali pošteno.

  2. Ja sam penzioner. Ne treba mi dinar od države više od onoga što već imam, što sam pošteno zaradio od 1965 do 2010 ( 45g. ). Tada sam imao 20 god. Zanatlija sam. Vi sve vezujetebzabizbore. A ja ću ipak da glasam, dok sam živ, za Vučića. Digla se i kuka i motika protiv njega. Kao l protiv pok. MILOŠEVIĆA. Sad se sve vidi. Ne vidim dostojnog kandidata. Znam da bi me mnogi sad razapeli. Bitno je da nije LOPUŽA.A sve ovo što radi i gradi ostaće u ovoj zemlji. Predhodni napunili džepove i boli ih uvo. Sada kevću.

  3. Dok vi tako prdite po društvenim mrežama i portalima on priprema biračko telo za izbore. I opet će ubedljivo pobediti. Mi smo tužno društvo. Teško da će ovde ikada biti bolje.

  4. Dok se završi glasanje, posle toga kreću akcize, porezi na imovinu, razni nameti. A ti narode moj glasaj, a posle četiri godine mrmljaj sebi u bradu i opet mesec dana pred izbore kupe nas za semenke i kokice dok oni otimaju milijarde!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here